40cm Ištraukiama Tvora Dirbtinių Augalų Pinučių Vynuogynų Laipiojimo Rėmas Tvora Medžio Žalumos Sienos Sodas Sodo Dekoracijos

w17424

€8.00

-4.31

€12.31

-35 %

Nauja prekė

40cm Ištraukiama Tvora Dirbtinių Augalų Pinučių Vynuogynų Laipiojimo Rėmas Tvora Medžio Žalumos Sienos Sodas Sodo Dekoracijos

Kulka Taškų:

1、Medžiaga: tvoros yra gluosnio medienos ir dirbtinės žalieji plotai viršuje yra dirbtinai susieta.Tai yra labai realus, ir daro savo sodą, pilną žalia ir pilna gyvybės.

2、Paprastas įrengimas: mediniai kuolai yra varomas į dirvožemį, ir medinės tvoros gali būti nustatytas lygiosios arba viela.Tiesiog juos tvarkyti, kad jūsų sodas atrodo kitaip.

3、Į tampus tvora turi unstretched aukštis 40cm; kai plotis 1m, aukštis yra maždaug 37cm; kai plotis-1,5 m, aukštis apie 35cm; kai plotis 2m, aukštis apie 30cm.

4、Taikoma vieta: Šis ištraukiama medinė tvora gali būti naudojamas prekybos centras, apdailos, KTV baruose, restoranuose, parkuose ir kitose vietose, atostogų veikla, žalieji plotai, kuris yra puikus vaizdas.

Aprašymas:

Pavadinimas: 40cm ištraukiama tvora

Medžiaga: tvoros yra gluosnio, ir dirbtinis, žaliųjų vynuogių, yra dirbtinai susijusi.Taikoma vieta: prekybos centras, apdailos, KTV baras, restoranas, parkas, kieme ar kitose vietose.

Aukštis (unstretched): Approx.40cm/sudarė 15,75 į.

Gamybos procesas : rankinis

Įpakavimas: kartoninė

Pakavimo sąrašas: 1* Ištraukiama Tvora

Naudojimo instrukcijos: 1. Teleskopinis medinės tvoros, kurios visos yra matuojamas ranka.Nemokamai tempimo kintamieji yra gana didelis.Minėtų matavimų yra apie 2-5cm.Tai yra normalu, kad jums suprasti, dydį.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti! 2. Į tampus tvora turi unstretched aukštis 40cm; kai plotis 1m, aukštis yra maždaug 37cm; kai plotis-1,5 m, aukštis apie 35cm; kai plotis 2m, aukštis apie 30cm.

>>>>Produktų Ekranas

Žymos: bonsai, durų sodas, paprasta sodo pinučių, gerb. ponia žaluma, sodas, privatumo, miršta tvora, kieme, ins dirbtiniai augalai, ritė elektrinė tvora, dirbtinių augalų tvora

Feature2 sodo tvora
Usage3 Medinės Tvoros
Usage2 Vynmedžių Laipiojimo Rėmas
Function1 Žaluma Sienos
Function2 Sodo Dekoracijos
Feature3 Dirbtinis
Function3 40cm
Usage1 Augalų Pinučių
Function4 Namų Dekoras
Rėmas Medžiaga Mediena
Funkcija Eco-Friendly
Feature1 Bagažo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai