UPI 12.8 cm Kalnų dviračio vairas tvirtinasi dviračių rankena juosta rankena, atsparus smūgiams Silikoninis dviračio rankenos Sulankstomos Balansas Dviračių Dalys

w175242

€10.66

-8.71

€19.37

-44 %

Nauja prekė

Ypatybė:

1.Naujasis modelis yra minkštesnė nei anksčiau, poveikio atsparus smūgiams ir jaustis geriau, 3D modelis, spalvotas spausdinimas dizainas yra daugiau trimatis, su Kinijos retro stiliaus.

2.Ji neturi poringumas, gali atlaikyti aukštą temperatūrą ir aplinka, ir labai sunkiomis sąlygomis, neturės įtakos charakteristikas, ir jis gali būti geras smūgio absorbcija.

Produkto aprašymas:

Gamintojas: UPI

Ilgis: 12.8 mm CA.

Vidinis skersmuo: 17mm CA.

Išorinis skersmuo:26mm CA.

svoris: 90(±5)g,su baru pabaigos

Pakuotėje: 1 pora Rankenos danga

Montavimo būdas:

1. Taikyti ploviklio ar muilo ant vidinės sienos iš rankovės (prašome kreiptis daugiau, jei tai nėra lengva padengti, tiesiog laukti oro džiovinimo)

2.Purškimo kai vandens ant rankenos, ir tada dėti ant viršelio, ji yra lengvai gauti jį lengvai, ir nereikalauja daug pastangų.

3. Jei yra oro siurblys, šalia automobilių remontas, smūgis vidinės sienos vidinės rankovės su oro siurblys, ir įrenginys yra lengva!

PASTABA:Ji turi gerai jaustis ir kontroliuoti.Ji jaučiasi šiek tiek lipni, iš pradžių, bet ji tampa lygi po to, naudojant jį kartu.

Žymos: 24 colių dviratį, papuošalai, cirkonio, 24 colių dviračio ratlankio, rankena dviračio rankenos, xj600, hidraulinis užraktas, motociklo rankena grips derliaus, mtb spaustuvai orabge, mtb baltos spalvos rankenos, dviračių lašas

Prekės Pavadinimas UPI
spalva Mėlyna/Raudona/Oranžinė/Geltona/Žalia
Svoris apie 90g(su baru pabaigos)
Funkcija Soft/atsparus smūgiams/neslidžia
Rankena klasifikacija Ne-rakinama rankena
Plotis(cm) 2.2 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Alluminium Lydinio+Silikagelis
Ilgis (cm) 12.8 cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai