6Pcs Vonios Aksesuarų Rinkinys, Muilo Dozatorius Bambuko Medinės Dušo Kambarį, dantų šepetėlį Turėtojas, Tualeto Šepetys Bathroomtrash Gali

w175357

€27.95

-22.87

€50.82

-45 %

Nauja prekė

[Bambuko šiukšliadėžės]

Sumanus dizainas leidžia išryškinti stalo kampe/sienų kampe.Grožio gyvenimas prasideda nuo detalių, paprastas dizainas ir kruopščiai kūrinys.Naudojimas: stalo kampus arba sienų kampai, biuro namai, restoranai, klubai, arbatos namų ir kitų vietų.

[Tualeto Šepetys]

Funkcijos ir grožio kartu, gali papuošti tualeto šepetys, vonios kambarys.Šepečio rankena pagaminta iš nerūdijančio plieno, kuris yra ne surūdijęs ir patvarus.Su savaiminio fiksavimo neslidus laidas į kelią teptuku galvos nukristi metu naudojimo, aukštos kokybės teptuku galvos.

[Losjonas butelis]

Paprastas ir praktiškas losjonas butelis, pagerinti skonio/pagerinti nepatogus vonios kambarys.Dvigubo sluoksnio galvanizavimo antgalis, paspaudus viena ranka, jaučiasi sklandžiai.Ji sklandžiai jaustis, jokių rūdžių, jokių blackening, baudos kūrinys, ir ilgaamžiškumas.

[Muilo Dėžutė]

Bambuko medienos jaustis/minimalistinio dizaino, mažų ir lankstus, tinka įvairių muilo rūšių.Suapvalinti kampai yra tvarkomi aplink, todėl jis nebus supjaustytas rankas ir yra lengvai imtis.Ultra-plonas ir praktiška, ji neužima vietos, o vis dar yra tvirtos ir ilgaamžės.

[Dantų Šepetėlį Taurės]

Mada ir elegancija kartu, patirtis gaivus jausmas, skalbimo ryte ir vakare.Pasiskirstymo intervalas, neslidus dizainas, lengva laikyti.Suderinti su modernia praktinio dizaino, naudojant aplinką tausojančias medžiagas, naudoti, su pasitikėjimu.

[Burną taurės]

Pradedant išvaizda/galutinis kokybės, ilgalaikio draugė, patvaresni be baimės nukristi.Matinio jaustis, labiau atsparūs slydimui, ir patogu laikyti.Kiekviena taurė burną, kruopščiai nupoliruoti, kad jis sklandžiai ir ne skauda lūpas.

Žymos: dantų teether, stovas dantų šepetėlis, bambuko turėtojas dantų šepetėlį turėtojas, dušo komplektas dušo, rankų muilas, amatų medienos, dentalbrush, vonios dėklas, bambuko vonios, priedų vonios rinkinys

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas ASLESY
Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris Vonios aksesuarų rinkinys
Funkcija Įžuvinti
Tipas Šešių dalių Komplektas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai