Szjinao Sidabro Pakabukas Moterims Grynas 925 Sterlingas Sidabro Akvamarinas Karoliai Pakabučiai Lapai Rankų Darbo Prabangūs Papuošalai Naujas

w175484

€19.19

-23.44

€42.63

-54 %

Nauja prekė

Produkto Decription

Gamintojas: Szjinao Perlas Tipas: Akvamarinas, Sintetinė Akmens Aiškumo: VVS Akmens Spalva: Skaidrus Akmuo Forma: Apvali Metalo Tipas: Kieto 925 Sterlingas Sidabro Metalas, Spalva: Antikinio Sidabro Pakavimas: 1*Sidabro Poliravimo Audinys, 1*Restorano Dovanų Dėžutė, 1*Brangakmenio Pakabukas Pastaba: negali būti,grandinės, bet jei jūs perkate žiedas,auskarai,ir pakabučiai kartu, mes atsiųsime jums nemokamai 925 sidabro grandinės.

Pakabukas skatina savo išvaizdą

Apakinti ir spalvinga brangakmenių pakabučiai, kad jums tapti šalies karalienė; prašmatnus sidabro pakabukas gali pridėti skonio savo gyvenimą, ir tinka bet kur kitur, bet iš pareigų paskyrimo.dėvėti akvamarinas papuošalai su elegantiška komplektus paprastas būdas parodyti savo asmenybę.

925 Sterlingas Sidabro

Szjinao užtikrintas saugumas sidabro, jis yra pagamintas iš 925 sterlingas sidabro, anti-oksidacijos ir išvengti alergijos.Paprastai manoma, bus patvaresni papuošalai.Tai gryno sidabro ir sudaro 92.5% sidabro ir 7,5% vario.

Akvamarinas

Akvamarinas yra birthstone Kovo, taip pat žinomas kaip "šviesos perlas".Simbolis išminties, vilties, sveikatos, meilės ir draugystės.Daugelis žmonių galvoja, kad jis gali apsaugoti žmonių jūroje.

Pakabukas Tik

Prašome atkreipti dėmesį, kad pakabuką nėra įskaitant karoliai, baudos rungtynės karoliai grandinės, plese spustelėkite paveikslėlyje.

Pakavimas

Siųsti nemokamą išskirtinį dovanų dėžutėje

Apie Siuntos

Po to, kai gausime jūsų apmokėjimą, prekės bus greitai išsiunčiami per 48 valandas

Geriausia Dovana

Siųsti sinere dovana jai būti mylimas.

SZJINAO BANDYMO CENTIFICATION

Kokybės užtikrinimas

Priėmimo Procesas

Prekės Ženklo Istorija

Szjinao buvo įsteigta 2007 m. su 13 metų patirtį profesinėje papuošalai, Szjinao amatininkas žiedai įkūnyti neeilinis vizija Szjinao kūrėjų ir apima savitas stilius, todėl kiekvienas ne tik nuostabiu papuošalai, bet tikras meno kūrinys.

Grįžti&Grąžinti

Jei paketas yra prarastas per siuntą,mums bus už jį atsakingas, ir duoti jums visa grąžinamoji išmoka.- Prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Vadybininkas prieš atidarant ginčų.Mes pažadame, kad suteikti jums patenkinti sprendimas ne paskutinis.- jei gavote brokuotą elementus,visą ar dalį grąžinti.- jei jums nepatinka prekes galite gauti ir norite ją grąžinti,prašome jį naudoti,laikyti originalioje pakuotėje.- Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Žymos: pearl necklac, pagrindinio prabangūs papuošalai, boho papuošalai, dragon necklac, necklac, 925 sidabras, suvenyras, grandinės somo, ts sidabro pakabukas, didelis akvamarinas karoliai

Pažymėjimo Numeris Sidabro Pakabukas Skirta Moterims
Bauda ar Mados Bauda
Mūrinis AKVAMARINAS
Šalutinis Akmens NĖRA
Pakabukas Dydis kaip nuotrauką parodyti
Dovana Mergina / Žmona / Mama/Geriausi Draugai
Modelio Numeris DH330
Formos\modelis ROUND
Metalinis Antspaudas S925
Sidabro Pakabukas Skirta Moterims Moterys, Pakabučiai
Pagrindinis Akmuo AKVAMARINAS
Stilius derliaus
Elemento Tipas Pakabučiai
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Prekės Pavadinimas szjinao
akvamarinas karoliai pakabukas Prabangūs Papuošalai
Pažymos Tipą NGTC
Medžiaga 925 Sterlingas Sidabro
Kilmės KN(Kilmės)
Pakabučiai Tipas skaidrės
Metalo Spalvos SIDABRINĖ
spalva mėlyna

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai