Moterų Mini Top Hat Lady Palydovė Moteriška Skrybėlaitė Skrybėlę Fascinator Millinery Skrybėlę Bazės Vestuves Galvos Apdangalai Amatų Todėl Prekes

w175558

€5.33

-3.56

€8.89

-40 %

Nauja prekė

6.5" /16.5 cmPillbox Palydovė Fascinator Millinery Skrybėlę Bazės Būklė: Naujas, be žymes Medžiaga: 100% EVA Šie mini skrybėlės be įrašus.Daug Spalvų rinktis Ilgis*Plotis*Aukščio: 6.5"*5.3"*1.6" (16.5cmX13.5cmX4cm) Patarimai: paskutinę nuotrauką rodo baigė darbą, naudojo šį mini skrybėlę.Jei norite daugiau, nei stock, susisiekite su manimi~~turiu daug ~~

Apie Mus

mes turime svajonė, svajonė, kad kiekvienas žmogus turi būti tikras dėvėti mūsų skrybėlės su pasididžiavimu.Nuostabi moteris, Skrybėlės leis jums pajusti pasitikėjimą ir neįtikėtinai ne tik išlaikyti Žavinga, nei patogus.Taip, tai galia didžiosios skrybėlės gali atnešti!

Kiti Servisas

Mes galime jums pasiūlyti visas nuolaidas ar kelis elementus, jei mes galime.

Mes turime daug patirties i n suteikti Lašas pirkinių kiekvienas klientas, malonu su jumis dirbti.

Mokėjimo

www.pajudek.lt Paramos Vizų kortelę, "MasterCard", "Western Union", Qiwi WebMoney,Boleto ir banko pavedimu.mes taip pat palaikome PayPal.

Pristatymas

Visi daiktai bus išsiunčiami per 48 valandas gavus apmokėjimą.

Visi elementai yra iš Kinijos.Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu tarptautinių pervežimų paslaugos.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.Visas siuntas, mes galime pateikti sekimo numerį.

Pristatymas Metodas ir Tarptautinių Laivybos Laikas:

Jei pasirinksite Epacket ar www.pajudek.lt Standartinis pristatymas,tai būtų 7~20 dienų pristatymas.

Jei pasirinksite Kinija paštu siuntimo,tai būtų 18~40 dienų pristatymas.

Jei jums reikia greičiau pristatymas, prašome susisiekti su mumis už papildomą mokestį.Yra masės ir cubage apribojimai dėl tarptautinių kad naudojant Express".

Sąlygos

Tikrasis spalvos ir formos gali atrodyti šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl techninio tobulinimo ir gamybos dispersija.Informuojame, prieš jums pasiūlymą.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.Jei turite klausimų dėl produkto arba pristatymas klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu.Mes padarysime viską, kad išspręsti šias problemas.Dėkojame už jūsų apsipirkimas mūsų parduotuvėje.

Grįžta

Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.Jei jis sugedęs netyčia, jūs galite grąžinti prekę mums.Mes atliksime pakeitimą priklausomai nuo mūsų turimų akcijų, jei jų nėra, grąžinamoji išmoka bus išduota.

Jei prekės yra viskas gerai, bet tikrai nenoriu, kad jis dėl kai kurių asmeninių priežasčių, grąžina yra priimama, per 30 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę.Grąžinama prekė turi būti pradinės būklės.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo siuntimo išlaidas.

Susisiekite Su Mumis

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mums bus labai malonu jums padėti.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako

Atsiliepimai

1,Jei gavote mūsų produktus ir taip pat patenkintas juos, prašome padėti mums duoti teigiamų atsiliepimų.Mes labai dėkingi už tai. 2. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū. 3. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą, kol jums malonu.

Žymos: millinery didelis gėlės, paukščių pakabukas, bananų įdaryti žaislas, skrybėlę, moteris, dgjud žiūrėti, kietas skrybėlę, paprasta moteriška skrybėlaitė skrybėlę, wed, miro plakatų, hairband bazės aukso

14 spalvų Balta, Smėlinė, Geltona, Raudona, Juoda,Oranžinė ,Mėlyna, Violetinė, Rožinė, Žalia,
Occation Vestuvių, Bažnyčių, vištų Šalis, Rasės, Švenčių, Šokių, Cosplay ,Suknelė
kepurės plotis 13.5 cm/5.3"
Stilius Palydovė moteriška skrybėlaitė Stiliaus Fascinator Skrybėlę Bazės, naudojamos millinery amatų
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Informacija Ašaros Formos (be hairclips, bet jūs galite įdėti ją, jei norite)
Tipas Hairbands
Prekės Pavadinimas WZRYTTL
Lytis MOTERIS
Skrybėlė Ilgis 16,5 cm/6.5"
Minios Vaikų, Suaugusiųjų, Mergina, Merginos, Moterys,
Medžiaga EVA
Modelio Numeris Y018
Elemento Tipas Galvos apdangalai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai