3PCS Geležinės Sienos Vyno Laikiklis Stovo Juoda, Bronza 3 Metalo vyninės Vyno Stovas prie Sienos tvirtinamų Tvirtas Kabinti Turėtojas

w177572

€3.80

-1.62

€5.42

-29 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Tvirtas ir Patvarus: vyno butelio stovas yra pagamintas iš sunkiųjų geležies, ne surūdijęs, tvirtas ir stiprus.Geležies meno priima didelio stiprio suvirinimo technologijų, suvirinimo siūlės yra tvirtas ir tvarkingai, pakankamai stiprus, kad tvirtai nustatyti savo vyno nesirūpindami šiek tiek, tai teks ir pertrauka.

2. Komplektą Sudaro: 3 metalo vyno lentynos su montavimo įranga, jie gali būti išdėstyti ant sienos vietos, naudojamos skirtingų erdvių, arba skirtos pagal savo skonį.Pritaikoma papuošalai padarys jūsų vyno saugojimo įdomi ir labiau prieinamos saugojimo sprendimas.

3. Parodyti Savo Vynas: Kaip meno kūrinys, savo ruožtu, tuščios sienos virsta meno kūrinys, sukurti veiksmingą saugojimo vietos vyno buteliai, naudoti šią vyninės rodyti vyno elegantiškai, taip, kad jūsų mėgstamiausia "vintage" yra visada pasiekiamas, tuščias sienas atrodys puikiai.

4. Paprasta ir Lengva Įdiegti: Kiekvieno stovo yra 4 skylės, paketas apima montavimo aparatūros, super lengva įdiegti.Labai paprastas dizainas, beveik nematomas, daro .jūsų butelis atrodo kaip plūduriuojantis ant sienos, galite suderinti su bet kokiu jūsų apdailos temą ar stilius

5. Puiki Dovana Mėgėjams: puikus housewarming dovana ar vestuvių dovana, arba bet kokia dovana-tai proga, bus staigmena vyno mėgėjams gyvenime.

6. Sieniniai vyninės-paprastas vyno butelis džiovykla, kuriame skonio vyno žinovų.

7. Vyno stovas gali padaryti vyno butelį, šiek tiek palenkti vertikaliai arba, kad kamštienos negali išdžiūti-taip, kad vynas gali būti išlaikomas šviežias ilgą laiką.

8. Šis sieniniai vyninės yra universalus ir gali būti naudojamas taip pat, kaip gėlių vazonas, plaukų džiovintuvas ir žvakių laikiklis.Ir dar daugiau.

9. Šios vyninės yra puikus pasirinkimas virtuvė, gyvenamasis kambarys arba namo juostelė-tai puiki dovana bet vyno mylėtojas iš mėgėjų į žinovas.

10. Geras Spintelę: Šis sieniniai erdvės taupymo vyno rack tik reikia nedidelės sienos patalpinti savo vyno.Išspręsti problemą, kur jų vieta, ir atrodo labai tvarkingas ir gražus, sukurti daugiau grindų ploto, už jus.

11. Rodyti Savo Vyno Elegantiškai: Dabar jūs galite sukurti savo sienų papuošimai vyno butelius, ar galite kopijuoti high-end dizaino matyti Pinterest, už nedidelį mokestį.Ir išdidžiai rodyti savo mėgstamą brangaus vyno.

12. Puiki Dovana Idėja: Tai rinkinys, 3 vyno butelis stendų yra puiki dovana bet kokia proga, ypač vyno mėgėjams!Nepraleiskite progos palepinti save.

13. Savybės Sieniniai vyninės: Pagamintas iš milteliniu sunkiųjų geležies, lengva įdiegti ir perkelti kai reikia, lengva surinkti, apima reikalingos aparatūros montavimas, ryškus ir elegantiškas modernus stilius.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: pagaminti iš metalo ir geležies

Spalva: juoda

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Sąrašas:

3*Metalo vyninės su Montavimo įranga (Įskaitant Butelių)

3 komplektų Montavimo Varžtai

Žymos: vyno laikiklis šuo, laikiklis vyno, butelis rack sienos, kampe vyninės kabinetas, vyno butelis stovi, vyno lentynos, raudonojo vyno stovas prie sienos, alaus galima aušintuvo laikiklį, stovas vyno, whyski

Kilmės KN(Kilmės)
Kibirai, Aušintuvai & Turėtojai Tipas Vyno Laikikliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai