Laidinio Gamepad Playstation 4 Kreiptuką Gamepads Dvigubo Smūgio USB PC Žaidimų Valdiklis Skirtas PS4 Konsolės 2.2 M Laidas PS3 Konsolėje

w177652

€10.84

-3.62

€14.46

-25 %

Nauja prekė

USB Laidinė Gamepad Playstation 4 Kreiptuką Gamepads Dvigubo Smūgio Joypad už PC, PS4 Valdytojas, 2.2 M Laidas PS3 Konsolėje

Ypatybė:

1.Suderinamumas: suderinamumas su PS4 konsolės ir PC

2.Kabelis : 2,2 m kabeliu su ekranavimas, užtikrinantys stabilų signalo transmision

3.Vibracija Patirtis : Built-in nesimetriškas dual motor teikti realus ir gyventi patirtis

4.Ekranas: Built-in su mėlyna, raudona ir žalia Led rodyti skirtingus kanalus skirtingiems žaidėjams

5.Atnaujinti: duomenų valdytojas gali būti naujovinami rith atnaujinti programinę įrangą per PC

Paketas apima

1X Gamepad

Type1

Type2

Type3

Type4

Type5

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) Jei jūs Brazilijoje, pristatymo laikas yra 25-90 dienų, nesvarbu, kokios laivybos būdas, nes custom.

2) Jei jums sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Expedited, gali tekti sumokėti tam tikrą mokestį, kai jūs pasirašyti langelį.

3) Jei esate iš Brazilija, Čilė ir Argentina, ir pasirinkite DHL/FedEx/TNT/UPS, prašome provise mums savo PVM mokėtojo kodas padėti prekes perduoti užsakymą fasterly.

4) Jei esate iš Brazilija, Čilė ir Ispanija, ir pasirinkite UPS laivybos būdas, jums reikia parodyti mokėjimo įrodymą, kai jūs gaunate į lauką.

5) Jei esate iš Šveicarijos, Švedijos, Austrijos, ir pasirinkite TNT laivybos būdas, jums reikia parodyti thepayment įrodymų, kai jūs gaunate į lauką.

6) Jei esate iš Vokietijos, ir pasirinkite TNT laivybos būdas, prašome provise savo įmonės kodas

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: ps4 4 gamepad, lazerio ps4, gamepad ps4, xbox 360 controlls, kontrolės kulka, compelit ps4 konsolės " playstation 4, žaidimas ps3, Kontrolės, kreiptuką pc, kontrolės pc

Stilius PlayStation 4
Produktas kontrolės ps4
Prekės Pavadinimas TECTINTER
SONY Modelis PLAYSTATION4
Sąsajos Tipas USB
Savybės controle para celular
Modelio Numeris už ps4 laidinio valdytojas
Modelis kreiptuką ps4
Sertifikavimo NĖRA
Funkcija manette ps4
Pakuotė No
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas mando ps4
Campatible kreiptuką pc
200000571 200002850,200002850

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai