ESP8285 DC 12V 24V Laikui Relės Modulis WiFi Savarankiškai užraktas Belaidžio Smart Switch eWelink, Skirtų " IOS "Smart Home "Android"

w177983

€3.10

-0.46

€3.56

-12 %

Nauja prekė

1, modulio schema yra tokia:

2, modulis porą metodas: 1 Prijunkite savo mobilųjį telefoną prie wifi tinklo, atsisiųsti ir atidaryti "lengva mikro-link" APP " ("Baidu galite ieškoti). 2 Prijunkite +12V DC maitinimo modulio galia.Paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką ant modulio (apie septynias sekundes ar daugiau) iki raudonos spalvos indikatorius modulio ekrane mirksi greitai. 3 "Lengva Mikro-Link" PROGRAMĄ, užbaigti porą taip.

3, modulio naudojimas: Po modulis porą yra baigtas, jūsų naujai suporuoti modulis bus rodomi pagrindinėje sąsajoje app.Pagal numatytąją nuostatą "OFF" jungiklį, valstybės, relė gnybtai L ir K0 yra įjungtas, ir L ir K1 nėra įjungtas; Pagal numatytąją nuostatą "APIE" switch valstybės, relės gnybtai L ir K0 nėra atlikti, ir L ir K1 yra įjungtas.

2 Spustelėkite įrenginį įvesti prietaiso puslapyje norėdami nustatyti parametrus, tokius kaip "Laikmatis", "Delay" ir "Ciklo Laikas".

3 viršutiniame dešiniajame kampe prietaiso puslapyje, galite atlikti veiksmus, pvz. "Prietaiso nuostatos", "Ištrinti Device" ir kt.Pagal "Prietaiso nuostatos", galite atlikti firmware atnaujinimas dėl savo prietaisą ir keisti power-on statusą.

Wifi veikimo Dažnis:2.4 G 802.11 b/g/n Kontrolės Režimas:Pagal Programą keliavimo būdą: "Wifi" Sistema: Android/ IOS Paketą, Įskaitant: 1* savarankiškai užraktas "Smart Wi-fi" Belaidžio tinklo Jungiklis Relės Modulis DC 12V pagal PROGRAMĄ Kontroliuoti

Žymos: wifi modulis mi, rėlę įjungti wifi, gsm relės perjungimas, ethernet relė, ethernet relės perjungimas, relinis modulis, 12v relė omron, 5 relė 12v, esp8285 modulis, di perjunkite wi-fi

Teorija Laiko Relė
Kontaktų Apkrova Mažos Galios)
Naudojimas Bendrosios Paskirties
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas Aideepen
Apsaugoti Funkcija Uždaromos
Modelio Numeris ESP8285 WIFI Relė
Maitinimo Šaltinis DC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai