OUNONA 4 Vnt Stiprus Magnetinis Kablys Galingas Sunkiųjų Neodimio Kablys, Pakaba Namo Sienos Šaldytuvas Magnetas Kabliai Taurės Klavišą Kailis

w178029

€5.27

-0.28

€5.55

-5 %

Nauja prekė

4 Vnt 1.6 MM Mini Stiprus Magnetinis Diskiniai Pakaba Kablys Naudinga Super Galios NdFeB Magnetai Susijęs Namų Virtuvėje Sienos Laikykite Magnetu Kabliukai

Aprašymas

Jūs pavargote nuo netvarkos?Ar jums reikia daugiau vietos?Jei atsakymas yra " taip, mūsų daug sunkiųjų magnetinio kabliukai yra puikus saugojimo ir organizacijos sprendimas jums.Tiesiog vietoje kablys ant bet kokio metalinio paviršiaus, lengvai tvarkyti jūsų virtuvė, garažas, namų, darbo, biuro, kelionės, ar bet kur kitur, kur jums reikia greitai ir lengvai saugojimo.

Savybės

- Spalva: Prabangaus aukso, rožė, raudona, žydra, žalia.

- Medžiaga: Metalas.

- Dydis: 3.57 x 1,6 x1.6 cm.

- Magnetiniai kablys turi savybes, mažo dydžio,, didelis siurbimo, kai vertikalus adsorbcija ant medžiagos paviršiaus, gali padidinti siurbimo.

- Pagaminta iš stipriausios pasaulio magnetinis elementas, mūsų nustatyti, retųjų žemių neodimio kablys magnetai gali laikyti tik apie bet ką ir viską.

- Stiprus magnetinis kablys plačiai naudojami, struktūra yra paprasta.Nereikia sugadinti metope fiksuoto pakabos elementus, adsorbcija ir judėti yra labai patogu, galima naudoti ilgą laiką.

- Mūsų daug sunkiųjų magnetinio kabliukai yra puikus saugojimo ir organizavimo jums sutaupyti daugiau vietos.

- Tiesiog vieta, kablys ant bet kokio metalinio paviršiaus, lengvai tvarkyti jūsų virtuvė, garažas, namų, darbo, biuro, kelionės, ar bet kur kitur, kur jums reikia greitai ir lengvai saugojimo.

4 x Kablys, Pakaba

Žymos: metalo kablys, kovos vagystės magnetas, arklių drabužiams, žuvų kablys, magnetas neodimis, paketų prižiūrėtojų raktinę magnetas, lanterna magnetinio kablys, pakaba magnetas, magneto maitinimo, keychain magnetas

Punktas Sienos Kabliukų
Pavadinimas Šaldytuvas Magnetas Kabliukai
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Naudoti Cup Klavišą Kailis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OUNONA
Funkcija Sunkiųjų Pakaba
Stilius Neodimio Kablys, Pakaba

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai