TG30 3-Fazė, Fazių Sekos Relė Fazės Gedimo, Nuostolio 220-380VAC Aukštos Kokybės

w178208

€7.16

-7.45

€14.61

-50 %

Nauja prekė

TG30 3-Fazė, Fazių Sekos Relė Fazės Gedimo, Nuostolio 220-380VAC

Fazių Sekos Relė yra naujas aukštųjų technologijų produktų, kad yra taikomos didelės apimties skaitmeninių integrinių grandynų ir transformerless dizaino.Labai universalus (3-fazė, 220V~380V ), itin mažas dydis, labai gražus išvaizdą.

Jį aptikti formą ir fazių elektros energijos tiekimas iki IC spręsti, ar elektros energijos tiekimas yra nenormalus.Priešinga faze (anti-etapas), trijų fazių įtampos pusiausvyros, etapas nuostolių ir trumpojo jungimo, kai indukcinės apkrovos, pavyzdžiui, motorinių veikia, jis gali greitai teisėjas ir išėjimo relė , ir jo funkcija neturi įtakos grandinės arba apkrovos srovė, žaibo srovė, nesubalansuotas srovės ir apkrovos charakteristikas, užtikrinti ilgalaikį veikimą visą našumą ir visiškai klimato kad normaliai ir stabiliai veikia variklis.Ji gali būti naudojami siekiant suteikti relė įvairių trijų fazių varikliai ir kiti trys-etapas įranga, pvz., šaldymo kompresorius, siurblys, ventiliatorius, oro kompresorius, liftas, liejimo mašina.

Savybės :

1. Etapas nuostolių : Tai reiškia, kad bet koks etapas vyksta etapas nuostolius, kai apsaugotos grandinės yra paleisti ar sustabdyti statusą.Šiuo atveju raudona lemputė bus apšviesta ir būti prioritetas.

2. Etapas atstatymas : Tai veikia iš karto, kuris apsaugo L1, L2 ir L3 trijų fazių nuo blogo ryšio seka.Šiuo atveju, geltona indikatoriaus lemputė bus apšviesta.

3. Įtampa pusiausvyros : O įtampos pusiausvyros norma &; 50%, pusiausvyros trijų fazių įtampos turės įtakos saugaus važiavimo įrangos.Šiuo atveju, kad yra etapą prarasti, raudona indikatoriaus lemputė bus apšviesta ir būti prioritetas.

4. Nedelsiant : Jei gedimas nutinka, ekranas bus atidėti 1~3 sekundes veikti ir atleiskite.

Darbo ypatumai:

1. Jei ryšys L1, L2 ir L3 etapai yra teisė, žalia lemputė relės nušviečia ir relė užsidaro.Jei jie klysta, geltona šviesa-rėlės nušviečia.Keistis bet du iš jų, relė bus priimti fazių seka ir pradeda dirbti normaliai.

Šiuo atveju, kad ten atsiranda geltonos šviesos apšviestas, ir relė neuždarytų po apsaugotas įranga veikia normaliai, tai turėtų būti blogo ryšio išorės kontūro.Relė yra funkcija nuo blogo ryšio.

2. O bet koks šių L1, L2 ir L3 etapų etapas slinkimas, raudonos šviesos apšviesta su unlighted žalia šviesa ir išleido relė.Nors įtampa grįžti į normalų, ji bus išieškoti iš karto su apšviesta žalia šviesa ir relė.

3. L1, L2 ir L3 prisijungti su trijų fazių AC.NE, COM yra normaliai atviro kontakto tašką ir NC COM paprastai pasiteirauti.Naudoti švino prisijungti terminalo tiesiogiai.

Specifikacija:

Modelis: TG30

Vardinė įtampa: 220-380VAC

Nominali srovė: 5A

Energijos suvartojimas: ≤ 2W

Izoliacijos įtampa: 40000VCC/m

Montavimo būdas: 35mm TH tipo, geležinkelių ar M2 - varžtai

Pakuotės svoris: Apytiksl. 98g/3.4 oz

Paketų sąrašo:

1 * Fazių Sekos Relė

Žymos: Etapas, fazinis, omron fazių sekos relė, važiuoklė sequencer nemokamai, 3 fazė elektra, relė kanalų 220v, sequencer būgnai, detektorius fazių seka, relė 1 220v, fazių sekos relė geya

Teorija Kita
Apsaugoti Funkcija Uždaromos
Maitinimo Šaltinis AC
Naudojimas Kita
Įtampa Other
Kontaktų Apkrova Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas Hilitand
Modelio Numeris 3-Fazė, Fazių Sekos Relė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai