IGPSPORT IGS620 GPS Dviračių Bevielis Kompiuterio Ant+ Bluetooth Speedmeter GPS Lauko Dviračių Priedų

w178345

€96.48

-45.4

€141.88

-31 %

Nauja prekė

iGS620 GPS DVIRAČIŲ KOMPIUTERIO

Paprasta nustatyti iki, paprasta patirtis,

paprasta palaikyti ryšį, paprasta naršyti

ir lengva įkurtos iGS620 GPS Dviračių Kompiuterio

tarkime, jūs neturite jokių rūpesčių.

GPS+GLONASS+BEIDOU︱2.2-colių︱DI2 ︱Pranešimas︱Sekimo︱Oras︱WIFI/WS/ANT+︱IPX7

Gaminio Apžvalga

2.2 colių spalvotas LCD ekranas,4 GB rom,parsisiųsti žemėlapį per wifi, surištos su išmaniojo telefono,nereikia praleisti bet įeinančius skambučius ir SMS, gyventi nuotoliniu būdu sekti,kad treneris bendrauti su nariais labai efektyviai;tuo tarpu,debesis platformą pasidalinti važiuoti duomenis ir pateikti išsamesnę analizę.

Informacija

Kaip atnaujintą modelį iGS618, išsamus modernizuotos funkcijos iGS620, kad šios serijos produktų daugiau pritraukti.Ar smart pranešimo funkcija arba oras ekranas,tai gali padaryti jums važinėti su lengvumu.

Su iGS620, ne dažnai sustoti patikrinkite telefono informacija ir oras nebėra, nereikia žiūrėti atgal, firmware atnaujinama belaidžiu būdu, ji yra visiškai idealus treniruočių partneris vairuotojai.Nemokamai iGPSPORT APP", gali suteikti jums daugiau funkcijų, ir jūs galite pasirinkti bet kurią datas, kad norite parodyti ekrane.

iGS620, naują pradedant iGPSPORT.

Žymos: bryton rider, mtb galios matuoklis dviračiu, melian m1, cateye dviračių 5, wahoo elemnt varžtas folia, IGPSPORT, igpsport igs10e, cubrebotas ciclismo, belaidžio headphon, igpsport igs620

Chronometras ir Reikmenys Belaidžio Chronometras
Modelio Numeris igs620
Sertifikavimo ROHS
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai