9pcs Dulkių Skardinės Rinkiniai Higroskopiniai Jar Buitinių Dovanų Silikono Sveikatos Masažas Puodeliai viso Kūno Masažas Roller Skausmo Rinkinys

w178486

€5.43

-1.36

€6.79

-20 %

Nauja prekė

Gaminio dydis

Gaminio dydis 1: 70mm skersmens ir 80m aukščio Gaminio dydis 2: pildymo skersmuo 55mm, aukštis 55 mm Gaminio dydis 3: pildymo burną 37mm skersmuo, aukštis 80 mm Gaminio dydis 4: 15mm skersmens pripildymo burną, 50mm aukštą Produkto dydis 5: 100mm skersmuo pildymo burną,70mm aukštas

Siurbimo Metodas

1. Paspaudus filtro metodą: Vietoje burną nešiojamų galite uždaryti į gydymo svetainę, spauskite rankena gali su pirštais ar delnu leisti orą iš gali, ir tada atleiskite, neigiamas slėgis, galite čiulpia jį aukštyn, palaikykite 2-3 kartų Antra reguliuoti įsiurbimo. 2. Apversti siurbimo gali metodas: pasukite burną nešiojamų gali kryptį, galite tvarkyti, ir tada uždaryti apačioje galite gydymo svetainę, tada atkurti apversti formą čiulpia jį aukštyn.Šis metodas yra stipresnis adsorbcijos jėgą nei paspaudus siurbimo gali metodas .

Konservavimo Būdas

1. Tiesioginių konservavimo būdas: suimama rankena gali ir tiesiogiai liftas nešiojamų gali iš odos.Šis metodas tinka tais atvejais, kai subjektas yra ne odos pakitimai, gera odos tolerancija, ir silpna, adsorbcija, ir yra dažnai naudojama flash tankai. 2. Metodas didinimas gali iš šono: paspauskite rankena gali be juda, ir lėtai atskleisti, iš lūpų, gali.Šis metodas tinka žmonėms, turintiems odos pažeidimų ar prastos odos tolerancija, pavyzdžiui, pagyvenusių žmonių, vaikų ir kitų žmonių, ir tai yra dažnai naudojamas, kai galite liko.

Dažniausiai naudojami medicininė terapija

1. Flash bakas: Po bako yra adsorbuojami ant apdorojimo vietose, iš karto keltis ir nuolat čiulpia ir traukti kelis kartus, kol odos pylimas. 2. Laikyti gali: Po medicininė, saugoti ją per tam tikrą laikotarpį, paprastai 10-20 minučių.Kiek laiko reikėtų derinti su tolerancija ir būklės gavėjo. 3. Stumia gali (taip pat žinomas kaip vaikščioti gali): Dažniausiai naudojami tose srityse, su didelio ploto ir daug raumenų, pvz., nugaros, pilvo, šlaunų, ir t.t., visų pirma taikomos kai kurios tepalų dėl chirurginės svetainę, tada įsiteikti, kad gali.Paspaudę rankena gali ir lėtai sukite ir stumti jį, taip, kad jis juda aukštyn ir žemyn arba į kairę ir į dešinę ant odos paviršiaus kelis kartus, kol oda pylimas. 4. Kėlimo galite: Po čiulpti gali, suvokti kūno gali ir traukti odą į viršų, kad burna gali ne atskirai nuo odos, ir tada atsipalaiduoti ir atkurti pradinę formą.Keletą kartų švelniai ir tolygiai liftas ir atgal daug kartų į odą Iki kraujo stazė atrodo.

Medicininė Dalis

Išskyrus vietas, kur medicininė nėra lengva palikti ant veido, pavyzdžiui, mėlynės ir privatumo, kitų kūno dalių, gali būti naudojamos, ir atitinkamų akupunktūros taškus, yra efektyvesnė.

Naudojimo Laikas

vieną kartą per dieną, atsarginis taškus atrankos, 7-10 dienų gydymo kurso, 3-5 dienas, išskyrus, tada antras gydymo kursas.

Žymos: surinkimo silicio taurė, didelis dulkių jar, paviršius stiklo vakuuminės taurės, juosmens massager elektros, gali alavo, elektros žuvų scaler, oro pajėgų grandinės, burbulas vakuuminio, vyras vakuuminis masažas, jar masažas

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Skardinės Veido Masažas
Funkcija 1 Medicininė Skardinės
Prekės Pavadinimas OLOEY
Funkcijos 2 masažas skardinės
Modelio Numeris Medicininė Rinkinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai