Boho dekoro Gobelenas sienos kabo Mėnulis Žvaigždė Dreamcatcher Sienų Dekoras Boho Megzti, Austi Gobelenai Namų Dekoro Sienos Gobelenas

w178756

€2.26

-1.58

€3.84

-41 %

Nauja prekė

Produkto aprašymas: Medžiaga: Medvilnės siūlų Spalva: Juoda Gaminio dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto savybės:

Rankinis pynimo medvilnės siūlai, stilingas Šiaurės stiliaus, pilna meno.Audinys art mano, minkštas ir patogus, įvairių materialinių įsipareigojimų sumaišykite statyti, šiuolaikinio skirtingų regiono meilės jausmus, yra sodrios.Grynas rankomis austi, kruopščiai suprojektuoti kiekvieną detalę, meistriškumo gydyti vienas kūrinys.Lengva kabinti, jūs galite lengvai pakabinti ant Durų, Sienų, Naktiniai arba ten, kur norite dekoro. 100% nauja ir aukštos kokybės.Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, netoksiškas ir neturi savitą kvapą.Saugos tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Pranešimai:

1. Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū už jūsų supratimą.

Pakavimo sąrašas:

1 x Gobelenas

Specifikacijos: Šviesos Spalva: Šiltai Balta LED Kiekis: 20 " led Ilgis: 3m Medžiaga: Akrilas Maitinimo šaltinis: 3 AA baterijos (neįtraukta)

Savybės:

Mažas energijos suvartojimas, saugūs ir patikimi.Tai yra gera dovana ir staigmena jūsų draugai ir šeima.Tinka miegamojo, vestuvių nustatymas, šokių, viešbutis, baras, KTV, ir t.t.Lengva Įdiegti ir Naudoti - ji gali būti pateikiami arba pakabinti ant sienos, langai, medžio durys, ir tt.Styginių šviesos maitina 3AA baterijos(neįtraukta), kurie yra lengvai nešiojamas.

Komplektą sudaro:

1 x Led Styginių Šviesos

Žymos: boho apdailos namų dekoro, namų, boho viršų, boho dekoras namuose, amžiaus hipių dekoras, tapestri sienos, boho dekoras, macram, mėnulis necklac, pastelinės gobelenas

Funkcija 6 boho apdailos namų dekoro
4 funkcija sienos gobelenas
Modelio Numeris Gobelenas
Valymo Tipas Mašina Galima Skalbti
Pavadinimas Naktį Šviesos
2 funkcija macram
modelis Paprastas Dažyti
Funkcija 5 gobelenas sienos kabo
Medžiaga Kita
Funkcija 8 Kalėdinė dekoracija
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Kita
Funkcija 1 Gobelenas
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Funkcija 7 Gobelenas sienos audinys
Rėmas No
3 funkcija boho dekoras
Formos Kaip parodyta

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai