3D Audimo Silikono antkelius Palaiko Petnešomis Tinklinio, Krepšinio, Menisko Girnelė Apsaugos Sporto Saugos antkelius

w179090

€9.78

-5.04

€14.82

-34 %

Nauja prekė

Aprašymas: PLATUS NAUDOJIMAS: Tinka visų sporto veikla, kuri apima labai daug streso dėl sąnarių, pvz.: bėgimas, krepšinis, futbolas, futbolas, golfas, dviračių sportas, tenisas, žygiai, tinklinis, bėgimas ristele, slidinėjimas ir daug daugiau.Trimatis KASYTĖS: Greitai sugeria prakaitą ir išlaiko savo kojos sausos ir kvapas nemokamai, suteikia jums valandų nepertraukiamo naudojimo!Išlaiko kūno šilumą, šildo kelio sąnarį ir padidinti kraujo apytaką.Suteikia jums sklandžiai ir minkštas jaustis, todėl jūs galite dėvėti juos visą dieną!SILIKONO POVEIKIO MYGTUKAI: Elastinga Specialios megzti techninio projekto su silikono gelio juostelės.Siūlome minkštųjų audinių stabili suspaudimo ir paramą per gimnastikos metu.Apsaugoti ir Užkirsti kelio nuo ryškus ir įtakoja pratime.PAVASARĮ PARAMOS JUOSTOS: dvi pavasarį paramos juostelėmis šonuose yra ideali sunkiosios atletikos, pritūpimai, didelio intensyvumo mokymai.Suteikite savo kelio, iš kiekvieno kampo jis yra įvyniojami palaikymas ir lankstaus metalo lieka stabilzers suteikti paramą medial & šoninių raiščių padėti stabilizuoti savo kelio, labai silpna kelio, kad duoti kelią.VISAPUSIŠKA APSAUGA: Ramina lėtinis ir ūmus kulkšnies traumos simptomus, apsaugoti kelio ir sumažinti traumų riziką, sumažinti įtampą dėl raumenų, siekiant užkirsti kelią piktnaudžiauti, padeda sumažinti patinimą ir skausmą dėl bursa.Su mūsų rankovės youll sugebėti susidoroti su bet kokia veikla gyvenime suskumba savo kelią, užtikrinant, jūs žingsnis į priekį traumų prevencijai!FUNKCIJŲ MŪSŲ UNIKALI TECHNOLOGIJA: Ilgesnį ilgaamžiškumą Pagalba su sąnarių ir raumenų atkūrimo Siūlo atjauninti atleidimas nuo artrito, skausmai, skausmai, Pagerina kraujo apytaką, stimuliuoja deguonies srautas į raumenis Tai sumažina traumų, siūlo optimalų raumenų parama tarp treniruotes ir per atsitiktinis kasdieninėje veikloje Dydis: M/L/XL, įsitikinkite, Kad jis tinka jums, tiesiog išmatuoti savo kelio apskritimo ilgio , 4 Cm virš kelio Girnelė.Pakuotė: 1 x Kelio Įtvaras(1 vnt ,ne 1 pora)

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes jūsų klientui, Prieš Pirkdami, Perskaitykite Šį Tekstą, Atidžiai Bus Sumažinti Kai kurių Nesusipratimų, taip Pat Padės Mums Augti Kartu. 1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš pristatymas. 2. Jei esate Skubiai Pirkėjas turi elementą, Jei jūs negalite laukti, kantriai China Post Oro Pašto paketą, Prašome pasirinkti Express būdu.jei pasirinkote Kinija Paštu, Oro Paštu, kai ji vėluoja transportas.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčų, bet mes mielai norime jums padėti išplėsti perdirbimo kartus jūsų užsakymą. 3. VISOS Prekės yra prieinami, kai jums mokėti.ususlly mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir išvežti savo paketą per 48 valandas.Po paketo, kurį norite siųsti, ji negali kontroliuoti mus.Tai labai priklauso nuo tarptautinės laivybos, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti, jei turite bet koks delsimas, mes stengiamės padėti jums praneškite mums. 4. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. 5. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ir kitų mokesčių.Apie Grįžtamąjį ryšį, Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus, Mes raginame jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: kelio įtvaras, 3d kelio parama, kelio, 3d kelio trinkelėmis, 3d kelio įtvaras, kelio trinkelėmis sporto, kneepad sportas, krepšinis kelio trinkelėmis, įtvaras, kelio parama, įtvaras, kelio sportas

antkelius antkelius
Amžius Suaugusiųjų
Klausos apsaugos priemonės Krepšinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai