Kalėdų Durų Kilimėlis Virtuvės Kilimas Namuose Prieškambario Grindų Kilimas Apdailos Miegamasis Svetainė Vaikų Kilimas Tatamio Ne Slydimo Vonios Kilimėlis

w179612

€6.58

-3.87

€10.45

-37 %

Nauja prekė

Produkto Savybės:

1.Minkštas ir patogus, ekologišką ir kvėpuojantis, ir gali tiesiogiai liestis su oda. 2.Neslystantis,Atsparus Dulkėms,Vandens Įmirkis,Atsparus Trinčiai,Atsparus Korozijai,Raukšlių Atsparus. 3.Lengva valyti, galima plauti tiesiogiai skalbimo mašina arba rankomis, be blukimas. 4.Produkto modelio patvirtina, kad aplinkai draugiškas, marginimo ir dažymo, jokių savotiškas kvapas, nėra jokių kenksmingų medžiagų. 5.Taikymo sritis: Virtuvės, Duris, Prieškambario, Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Įėjimas , Lovos, Vonios kambarys, Balkonas.

Gaminio Dydis:

40x60cm, 50x80cm, 40x120cm, 60x90cm, 50x160cm, 60x180cm, 99x214cm,99x290cm.Pastaba: 1 colis = 2,54 cm ,duomenys yra skirti tik informacijai, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Produkto Priekis :

Aplinkai draugiškas, marginimo ir dažymo modelius, jokio kvapo, jokių kenksmingų medžiagų.

Gaminio Medžiaga:

Poliesterio medžiagos,minkštas ir patogus, ekologišką ir orui, gali būti tiesiogiai liestis su oda.

Hemming procesas:

Kraštus produktas buvo kruopščiai prisiūtas, siekiant užtikrinti kokybę ir ilgalaikis naudojimas.

Produkto Atgal:

Neaustinis non-slip dugno, su gera anti-slydimo efektą, ir taip pat gali apsaugoti grindų.

Pristatymas Instrukcijos:

Mes išsiųsti prekes per 2-3 darbo dienas po jūsų sėkmingo apmokėjimo.Prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas.

Apie dydis: Dėl fizinio matavimo, dydis gali turėti klaida 1-2 cm, dėkojame už jūsų supratimą.Apie spalva: Dėl skirtingų monitorių, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi, dėkojame už jūsų supratimą.Apie pakuotė: Dėl pakuočių problemų, gali būti, kad kai kurie raukšles ant kilimo.Kaip ilgai, kaip gravitacija yra taikomas kilimą 1-2 dienas, raukšlėtis išnyks, ar ji automatiškai išnyksta po naudojimo laikotarpį.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suteikti mums gerą vertinimą.Mes padarysime viską, kad pagerinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei turite klausimų, galite bendrauti su mumis ar palikti pranešimą internete ir mes išspręsti problemą, kol jūs esate patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Žymos: komercinės vonios kilimėliai, namų, kiliminė danga, virtuvė, mat pagal durys, virtuvės kilimėlis 40x120cm, mat tatamio, gamepad pelės, durų kilimėlis, stabdžių dulkės, maldos kilimėlis, gg kilimas

Naudoti pratimas
Technics Mašina Padarė
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Prašymas Virtuvės,Durys,Vonios
Modelio Tipas Animacinių filmų
Dizainas SPAUSDINTI
Prekės Pavadinimas Zuiyaju
Medžiaga 100% Poliesteris
Stilius Modernus
Kilimų Pardavimo Baigė Kilimas (piece)
Specifikacija 40x120cm, 60x90cm, 50x160cm, 60x180cm
Funkcija Anti-Slydimo
Kilmės KN(Kilmės)
modelis SPAUSDINTI
Modelio Numeris RSDM

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai