Nauja
2018 m. BMW INPA/Ediabas OBD & SKELBIMAI Sąsaja su 20pin OBD1 su OBD2 Moterų Adapterio Kabelis

2018 m. BMW INPA/Ediabas OBD & SKELBIMAI Sąsaja su 20pin OBD1 su OBD2 Moterų Adapterio Kabelis

w179746

€23.37

Nauja prekė

NMA/Ediabas OBD & SKELBIMAI Sąsajos Kabelis

pls įdiegti į XP ar win7 32bit sistemos kompiuteris

Už-B M W INPA/Ediabas OBD & SKELBIMAI Sąsaja

Į viršų 3 Priežastys, Get-B M W INPA/Ediabas OBD & SKELBIMAI Sąsaja

1. Palaiko full diagnostikos ir visi-B M W su OBD1 20pin jungtis, taip pat 16pin OBD2 Jungtis

2. Dirba su INPA, SSS, Progman ir kitų Ediabas Tvarkytojas Programinės įrangos.

3. Pigiai ir Aukštos Kokybės BMW 1 serijos:E81,E82,E83,E87,E88 BMW3 serijos:E90,E91,E92,E93 BMW 5 serijos:E60 BMW Z4 : E85、E86 E89 BMW X1 : E84 BMW X5 : E70 " BMW X6 :E71 Dvitinklis režimas diagnostikos sąsaja-B M W Ediabas / INPA Programinės įrangos, 100% suderinamos su originalą-B M W OBD2 Sąsaja ir visa tai yra funkcijos, OBD režimas, 100% suderinama SKELBIMAI režimu visą paramos 20pin OBD1 automobilių, tokių kaip " serijos ir pan.Tik visiškai SKELBIMAI suderinama sąsaja gali naudotis visi moduliai tam tikrų 20pin OBD1 automobilius, patikrinti, jei jūs turite tokį automobilį prašome patikrinti, 20pin OBD1 diagnostikos kištuką, jei Pin15 yra įdiegta tik visiškai SKELBIMAI suderinama Sąsaja galės prisijungti prie visų modulių automobiliu.

Šis uostas gali naudotis visi moduliai į automobilį.Tai apima variklio, ABS, auto tranny, srs ir visi kiti.Programavimas ir kodavimas yra padaryta per šį uostą.Pradedant nuo 96 metų modelis JAV e36s tapo OBD II reikalavimus.Šių automobilių turi turas uosto IR 16 pin OBD II uosto.16 pin uostas yra įsikūręs pagal brūkšnys srityje kairėje kojoms.Funkcija 16 pin uosto nepakeitė nieko apie raundo uoste variklio skyrius.Jis lieka vienintelis būdas pasiekti nieko modulius.Į dme gali būti prieinama per abu uostus.Tai tik modulis, kuris turi tokį sugebėjimą.Apskritai kalbant, jūs negalite atlikti jokių kodavimo ir programavimo funkcijas per 16 pin uosto.20-pin uosto naudoja SKELBIMAI sąsaja ryšiui su išoriniu pasauliu.

Funkcijos:

- Skaityti & ištrinti klaidas

- Adaptacijos

- Kodavimas

- Perprogramavimas

- Ir kiti...

Savybės:

- Prisijungia prie RS232 (COM Port), kurias 1:1 vyrų ir moterų pratęsimo kabelis (nepridedamas)

- Būklė Led režimą ir Uždegimo statusas

- Elektroninių režimo pasirinkimo OBD2 arba SKELBIMŲ režimo mygtukai

- Dukart K-Line paramos pagal dvi freescale pusiau MC33290 K-Line Vairuotojai ir PLD

- Akumuliatoriaus įtampa aptikimo RS232 valdymo linijos (Žr. Paveikslėlį)

- Uždegimo įtampos aptikimas RS232 valdymo linijos (Žr. Paveikslėlį)

Paketų Sąrašo:

1pc x INPA / Ediabas OBD & SKELBIMAI RS232 Sąsaja

1pc x-B M W 20pin OBD1 su OBD2 Moterų Adapterio Kabelis

DUK:

Q: Kaip ši Sąsaja veiks?

A: Tai gali būti nustatomi kaip STD:OBD2 Sąsaja OBD2 režimu, arba kaip SKELBIMAI SKELBIMAI režimu.

Q: aš mačiau kitų aukcionų iš kitų pardavėjų didesnės / mažesnės kainos, koks skirtumas ?

A: Paprastai kaina ir kokybė - Kadangi mūsų Sąsajos yra sumontuotas ir patikrintas pagal aukščiausius kokybės standartus, Tai iki jūsų (kliento) ir palyginkite kainos, produkto ir sąlygas ir padaryti savo sprendimą, pagal tai.

Q: turiu-vyresnė-B M W kurie turi 20pin OBD1 jungtimi, po gaubtu, yra tai, kad tinkamą sąsają už tai?

A: Taip, ši Sąsaja yra puikus pasirinkimas 20pin OBD1 transporto priemonių - tik šios sąsajos visi moduliai yra prieinami tam tikrų 20pin OBD1 transporto priemonių.

Q: turiu naujesni už-B M W kurie turi 16pin OBD2 plug transporto priemonės viduje salono, yra tai, kad tinkamą Sąsają už tai?

A: Kaip ilgai, kaip kad-B M W nereikalauja DCAN dar galite naudoti šią Sąsają OBD2 režimu, ir ji apima visas funkcijas, tačiau mes taip pat turime būti sąžiningi ir pasakyti, kad yra pigesnė alternatyva - paprasta Sąsaja mes siūlome, 29USD kitoje aukcione gali daryti tą patį darbą apie tokių transporto priemonių.

Q: aš negaliu tiesiog naudokite pigiau OBD2 sąsaja parduodamas jūs ir daugelis kitų pardavėjų, kartu su kai kuriais adapterio kabelį mano 20pin OBD1 transporto priemonei?

A: Jūs galite, tačiau jei jūsų 20pin OBD1 transporto priemonei reikia nekilnojamojo SKELBIMAI režimas ne visi moduliai bus prieinami.

Q: Kaip aš galiu žinoti, jei mano 20pin OBD1 transporto priemonės reikalauja nekilnojamojo SKELBIMAI Sąsaja?

A: Patikrinkite 20pin OBD1 jungtimi pagal gaubtu iš jūsų transporto priemonių, jei pin15 yra įdiegtas, jums reikia nekilnojamojo SKELBIMAI Sąsaja susipažinti su visais moduliais. ( Daugiau informacijos apie tai, prašome pereikite prie "Pasirenkant tinkamą Sąsaja" )

Pristatymas: Mes pristatysime jūsų produktus kuo greičiau patvirtinę su jūsų mokėjimą.Visi daiktai buvo išbandytas prieš išsiuntimą , mes pasirinkti geriausią laivybos būdų, kaip galite.pateikite lietuvių pristatymo adresas!!Mokesčių: B uyer yra atsakingas muitinės išvalytas ir mokėti mokesčius, kai prekės atvykti į jūsų šalį, mūsų kaina neapima mokesčių savo šalyje, ačiū!!Grąžinimas: Mes darome viską, kad tarnauti kiekvieno klientams geriausią, ką galime.Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa Grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.Garantija ir techninė Priežiūra: Mes suteikiame 1 metų garantija , Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Žymos: k v, obd interfeisas bmw, obd1, bmw inpa k dcan usb, inpa skelbimai sąsaja, skelbimai sąsaja bmw inpa, clable bmw 20pin, inpa, bmw e46 skaitytuvas, bmw 20pin programa

Elemento Aukštis 10inch
WhatsAPP 008613602724120
spalva Kaip nuotraukoje
Elemento Tipas Kita
Aparatinės Įrangos Versija BMW INPA/Ediabas
Veiklos Stabilus ir Puikiai
Elemento Plotis 10inch
Programinės Įrangos Versija BMW INPA/Ediabas
Medžiagos Tipas Geras
Prekės Svoris 0.2kg
Modelio Pavadinimas BMW INPA/Ediabas
Galia w
Elektroninis No
Specialios Funkcijos BMW INPA/Ediabas
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Įmonės Tipą Gamintojas
warrantry Vienerių Metų
Prekės Pavadinimas diagauto
Raktiniai žodžiai BMW INPA/Ediabas
Įtampa v
pakavimo būdai DHL/FEDEX/UPS/EMS
"Skype" somnus19901
Elemento Ilgio 10inch
mokėjimo būdai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai