Automobilio Radiją FM Antenos Signalo Stiprintuvą Stiprintuvo Jūrų Automobilių Transporto Valtis RV Signalas Padidinti Įrenginio Universaliųjų Automobilių Antenos

w179765

€2.60

-0.96

€3.56

-26 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Dažnumas ir Medžiaga: Dažnis: FM 85MHz-112MHz; medžiaga, iš antenos: netoksiškas ABS plastiko.

2、Kabelis ir Antenos Dydis: Kabelio Ilgis: apie 10 metrų, maždaug 3 metrų; antena, dydis: apie 0.85*4.5*0.2 colių.

3、Tinkamas Modelis: automagnetolos radijo antenų yra tinkama už transporto priemonių, automobilių, sunkvežimių, VISUREIGIŲ HD radijas stereo brūkšnys galvos vienetas imtuvas imtuvo.

4、Platus Funkcijas: Ši antena yra skirtos padidinti signalo stiprumą, mažina triukšmo lygį, didinti gauna jautrumą, užtikrinti aiškią ir nuoseklią garso.

5、Lengva Įdiegti: Įdėkite kištuką į antenos lizdą, cd radijas, įjungti radiją, perkelkite anteną išbandyti kai kurias pozicijas, rasti gerą poziciją, pavyzdžiui, priekiniai ar galiniai, priekinio stiklo savo automobilių, sunkvežimių, valčių, ir pan, tada nuplėšti lipduką ir klijuoti jį.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės.

Profesinės gamybos, stabilus signalas ir puikių rezultatų.

Mažų ir prabangus, paprastas naudoti.

Sugrąžinti klijai lengvai įdiegti ir gali būti tiesiogiai pritvirtintas prie priekinio arba galinio stiklo automobilį.

Puikią alternatyvą originalių automobilių antena, tinka daugeliui automobilių.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: FM Antena Automatinė Radijas

Dažnių diapazonas: 85-112Mhz

Maitinimo įtampa: DC 5-12V

Galia: 8~50 MA

Darbo dažnis: 48~860MHZ

Pelnas: 253dB (su stiprintuvu)

Triukšmo lygis: 7dB

Išėjimo varža: 75

Išėjimo stovi banga: 2

Darbo temperatūra: -20℃+70℃

Saugojimo temperatūra: -40℃+90℃

Spalva: juoda

Kabelio ilgis: apie 3 metrų/118.11 į

Lopo dydis: apie 11.5x2.1cm/4.53x0.83 coliai (perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių)

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilio Antenos

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti tolerancijos 0-1 cm.Prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš perkant.

2. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: filtras antena, fm, ttl signalų stiprintuvas, karavanas rv, fm siųstuvas usb, elektrinių signalų generatorius, automobilis dacia fm antena, kumpis radijo antenos baofeng, plačiau radijo signalas, jl jūrų stiprintuvas, antenos automobilio radijo

Elemento Ilgio 12.0cm
Medžiagos Tipas ABS
Modelio Pavadinimas Automobilio Antenos
Elemento Aukštis 12.0cm
Automobilių Gamintojo VOLKSWAGEN
Elemento Plotis 12.0cm
Dažnius Naudojančias Diapazonas 85MHz-112MHz
Modelis, Metai Naujas
Prekės Svoris 80g
Specialios Funkcijos Stiprintuvas
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai