Nauja
Putų plovimo bioaqua atnaujinti ir drėgmės aloe vera putų valiklis 100 ml

Putų plovimo bioaqua atnaujinti ir drėgmės aloe vera putų valiklis 100 ml

w179794

€2.75

Nauja prekė

Bioaqua atnaujinti ir drėgmės aloe vera putų valiklis yra putų plovimo su aloe ekstraktas.Jis padeda valyti veido ir nuo jo nešvarumus, drėkina ją, atnaujinti, sumažinti riebalų perteklių ir patogeninių bakterijų.

Aktyvios sudedamosios dalys

Sudėtingas riebalų rūgščių.Penka yra миристиновую, stearine, Laurine ir kitų riebalų rūgščių.Jie kokybės pašalinti nešvarumus, nei Senos ir ląstelių drėkinimui.

Alavijo ekstraktas.Aloe mažina uždegimą ir sudirginimą, sumažina patinimą, pagreitina gijimą žalą, normalizuoja mikrofloros, gerina medžiagų apykaitą ir skatina savo apsaugines funkcijas epidermio.

Kolageno.Penka sudėtyje yra hidrolizuotas kolagenas, kuris intensyviai sugeria vandens molekules ir padeda jiems išlaikyti giliai sluoksnių Derma, dėl kurių oda yra išlygintas, pašalinti sausumo ir odos šveitimas.

Karbamido.Šios medžiagos mažina odos dalelių, normalizuoja mikrofloros, slopina veiklos patogeninius mikroorganizmus ir šalina ligos apraiškas.Karbamido taip pat yra geras dirigentas, paspartinti prieigą maistines medžiagas į giliuosius odos sluoksnius.

Privalumai naudojimo

Giliai Valanti.Putų išlaisvina odą nuo purvo, po pirmos procedūros.Jo aktyvūs komponentai įsiskverbia į vidinius odos sluoksnius, pašalinti visus nešvarumus ir švelniai tirpsta juos.Tai leidžia jums nemokamai poras, kad veidas švarus, šviežias, sudrėkintas, sklandžiai ir gerai sutvarkyta.

Ekonomiškas.Gelio yra švelni putų tekstūra, taigi ji naudoja labai ekonomiškas-tik vienas žirnis yra pakankamai, švarus veidas kruopščiai.

Priežiūra.Gelio ne tik valo odą, bet ir rūpinasi ja.Jis teigia, optimaliai drėkina, pagreitina regeneracijos procesus, pašalina patogenines mikrofloros, padeda pašalinti įvairius uždegimus ir bėrimus.

Išleidimo Forma

Putos yra supakuotas į plastikinį vamzdelį su nuotrauka aloe.Produktas yra padengtas flip viršų dangtis ir uždaromos kartono dėžutė, panašaus dizaino.

Tūris produktas yra 100 m.

Naudojimo būdas

Išspausti žirnio gelio, įpilkite vandens ir putų, kol sukurti pavasario kamuolys.Putų masė taikyti veido ir masažas šiek tiek.Pašalinti lieka su vandeniu.Re plauti nereikia-valymas vyksta vienu etapu.

Žymos: bioaqua kosmetikos, kūdikių veido kaukė, du kartus kaukė veidui, biaqua, bioaqua kaukė, bioaqua akių kaukė, bioaqua veido kremas, bioaqua veido, bioaqua kolageno kaukė, bioaqua rinkinys

Prekės Pavadinimas bioaqua

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai