Laikas Savininkas Smart Watch Veiklos Fitness Tracker Hibridas Žiūrėti Tradicinių Žiūrėti su Smart Funkcijomis Pedometer Pranešimą Priminti

w180228

€20.00

-8.57

€28.57

-29 %

Nauja prekė

Daugiau video, prašome spausti "YouTube": (arba nukopijuokite šią svetainę rodyti "YouTube": )

Laikas Savininkas Mechaninis laikrodis ciferblatas

IPX8 Vandeniui: ne tik sweatproof, taip pat galite jį dėvėti plaukimo.

(Nereikia paspauskite bet kurį mygtuką, esantį po vandeniu, ir nemanau, kad mirkymas jį karšto vandens, arba vandens garų bus sunaikinti komponentus.)

SOS Avarinis Conact

Iš anksto nustatytas 3 Skubios pagalbos Conacts el. Pašto adresu APP.Kai kurių avarinių situacijų, kai tai nėra patogu skambinti, galite ilgai paspauskite mygtuką B, laikrodžių ir apytikslę buvimo vietą (GPS vietos informacija telefonu) bus išsiųsta jums iš anksto nustatyti pašto dėžutę.

Visą dieną Sport Fitness Tracker

Įrašyti Savo Dienos Veiksmų, Judėjimo Rida, Kalorijų Vartojimas, Miego Stebėti, Sporto Tikslinė Valdymo

Miego Kokybė Stebėti

Įrašykite savo miego laiko ir kokybės automatiškai

(prašome nustatyti jūsų miego laiką ir miega, laikas, duomenys bus tikslesni, tada jūs galite analizuoti savo miego kokybę APP)

Smart " Priminimas

Realaus laiko "Dididi..." garso priminimas apie gaunamus skambučius, pranešimas ir app pranešimą, niekada nepraleisite svarbios akimirkos.

(Mes rekomenduojame, kad jūs išjungti pranešimo priminimas tam tikrose situacijose, kai jums reikia būti ramus, tokius, kaip susitikimas.)

Pastaba: norėdami sutaupyti energijos, tai "dididi" garso priminimas, nėra vibracijos priminimas

Super ilgas budėjimo laikas

Ilgas baterijos veikimo laikas gali būti naudojami ilgiau kaip 12 mėnesių.Nereikia nerimauti dėl savo galios problema.

Mados Dizaino visų socialinių proga, puikiai tinka tiek Vyrams, ir Moterims

Reikalavimai: Sistema, Telefonas: Android 4.3 ir daugiau / iOS 7.0 ir aukščiau Už "Bluetooth" Telefono: BT 4.0 ir daugiau Patarimų: 1. Karūną žiūrėti gali būti atsitrenkė į lauką ir sukelti žiūrėti į darbą.Prašome nesijaudinkite. 2. Į pedometer funkcija bus atnaujinti įrašą po to, kai jūs turite vaikščioti 12 etapų iš eilės.Prašome nereikia gydyti tracker yra netikslūs, nes duomenys yra atnaujinami po keletą žingsnių.

Kaip įjungti/išjungti Smart Module?

Ilgai paspauskite mygtukus A & B 3 sekundes vienu metu.Žiūrėti bus išmesti di-di-di garsą, kuris rodo, smart modulis yra įjungtas.Pakartokite operaciją, žiūrėti bus išmesti pypsėjimu sekundes tada smart modulis bus išjungtas. * Jei jūs išjungti smart modulis, "Bluetooth", taip pat bus išjungtas.

Kaip įjungti/išjungti "Bluetooth"?

Ilgai paspauskite mygtukus Per 3 sekundes.Žiūrėti bus išmesti di-di-di garsą, kuris rodo, kad įjungtas "Bluetooth" ryšys.Pakartokite operaciją, žiūrėti bus išmesti pypsėjimu sekundes, tada "Bluetooth", bus išjungtas. * Jei norite išjungti "Bluetooth" laikrodis bus atjungtas nuo jūsų telefono, bet protingas modulis veiks.

Kaip įpareigoja žiūrėti į savo telefoną?

1. Įjunkite smart modulį ir jūsų telefono "Bluetooth".Nejunkite žiūrėti Bluetooth tiesiogiai 2. Nuskenuokite QR kodą į savo knygoje rankinis atsisiųsti nurodytą Programą. 3. Atidaryti APP.Prašome leisti prieigą prie įrenginio vietą, nes SOS funkcija reikia. 4. Spustelėkite mygtuką, esantį viršutiniame kairiajame kampe šoninę juostą ir atidarykite meniu, bakstelėkite "Smart Module" tada rasti UWATCH prietaiso.Bakstelėkite jį, kad susieti prietaiso. 5. Pasirūpinkite, kad jūsų telefono "Bluetooth" ir užrakinti PROGRAMĄ taip, kad ji galėtų išlaikyti darbo fone vietoj to, kad būtų sustabdytas, kitaip žiūrėti gali būti atjungti nuo telefono. * Pagerinti tikslumą pedometer funkciją, prašome užpildyti jūsų ūgį ir svorį " N "Asmeniniai Nustatymai".

Pastaba: šios funkcijos reikia žiūrėti likti prijungtas prie jūsų telefono.

1. Pranešimo Priminimas 2. Nuotolinio Užrakto 3. SOS 4. Ieško Žiūrėti

Problemų fotografavimo ir Daugiau informacijos, prašome kreiptis į šiuos turinį.Kodėl ji yra išjungta iš savo telefono?

1. Ar jūsų telefonas "Bluetooth" yra išjungta --- nereikia išjungti. 2. Ar App nebeveikia --- Prašome užraktas, jis ją išlaikyti darbo fone. 3. Yra žiūrėti ne per savo telefono "Bluetooth" atstumas? --- Įsitikinkite, kad žiūrėti per "Bluetooth" atstumas telefono 4. Ar žiūrėti "Bluetooth" yra išjungta --- Jei žiūrėti atjungtas nuo telefonų už daugiau nei 30 minučių, dėl minėtų priežasčių, jo "Bluetooth" bus automatiškai išjungti.Prašau įjunkite žiūrėti "Bluetooth". * Paprastai žiūrėti vėl bus susijęs su jūsų telefonas automatiškai.Jei tai neveikia, jums gali tekti pašalinti porą PROGRAMĖLIŲ ar vėl atidaryti savo telefono "Bluetooth".

Kaip aš galėjau būti primenama, kai mano telefonas gauna skambučių, SMS ar Facebook pranešimą?

1. Įsitikinkite, kad žiūrėti yra sujungtas su telefonu, ir atitinkama programa jūsų telefonas galėtų priimti pranešimus. 2. Bakstelėkite "Priminimai" į šoninę juostą, meniu, kad atitinkamos funkcijos."Android" vartotojams, prašome įjungti "Uwatch priminimas".Jis palaiko Facebook, twitter, Skype, Whatsapp.Jums bus priminta, švelniai pypteli, kai ateina skambutį arba SMS žinutę.

Nuotolinio Užrakto

1. Įsitikinkite, kad žiūrėti yra susijęs su jūsų telefoną. 2. Bakstelėkite "Fotoaparatas" į šoninę juostą, meniu.

3. Kokteilis jūsų riešo (jei nešioti) arba žiūrėti fotografuoti

SOS

1. Bakstelėkite "SOS Nustatymo" į šoninę juostą, meniu. 2. Jūs galite pridėti 3 el. pašto adresą savo adresų knyga ne dauguma. 3. Kai kurių avarinių situacijų, kai tai nėra patogu skambinti, galite ilgai paspauskite mygtuką B, laikrodžių ir apytikslę buvimo vietą (GPS vietos informacija telefonu) bus išsiųsta jums iš anksto nustatyti pašto dėžutę.

Žymos: smartwatch, hibridinis žiūrėti, stebėti miego, umidigi uwatch, hibridinis smart žiūrėti, hs6620d smart žiūrėti, vyrai žiūrėti, fitbit žiūrėti, kablys savininkas, smart žiūrėti l8 vyras

Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Prekės Pavadinimas Laikas Savininkas
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Suderinamumas Viskas Suderinama
Funkcija 1 Mados dizaino vyrams ir moterims
Tipas Dėl Riešo
Bylos Medžiaga LYDINYS
Juostos Medžiaga Silikagelis
Ekrano Formos ROUND
Kalbos Ispanų
3 funkcija Ne tik žiūrėti, bet ir naudotis partneris
ROM <128MB
Baterija Nuimamas Taip
RAM <128MB
Tinklo Režimas NĖRA
Baterijos talpa 220-300mAh
Judėjimo Tipas Mechaninė
Stilius Sportas
Grupė Nuimamas No
GPS No
Mechanizmas No
2 funkcija Puikus pagalbininkas atveju SOS
SIM Kortelės Prieinamos No
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Sistema NĖRA
Funkcija Pranešimo Priminimas
Kelis Ratukus No
4 funkcija Geresnė dovana už porą

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai