DovEggs Sterlingų Kietas S925 7X9mm Smaragdas Kriaušės Formos Lašas Auskarai su Moissanite Akcentais Moterų Vestuvės Dovanos

w180342

€249.54

Nauja prekė

DovEggs Sterlingų Kietas S925 7X9mm Smaragdas Kriaušės Formos Lašas Auskarai su Moissanite Akcentais Moterų Vestuvės Dovanos

1.Centro akmuo: 2c(7X9mm) Kriaušės Formos, Smaragdas pora, iš Viso moissanite koeficientas yra 0,75 ctw viena pora. 2.Akcentai:44pcs (1,5 mm,2,8 mm)moissanite akcentai. 3.Širdies Rodykles Puikus Cut – sukurta siekiant padidinti atspindintis blizgesį Moissanite (didesnis, nei deimantų atspindintis indeksas) 4.Likusi dalis auskarai nustatymas yra kietas, 925 Sterlingas Sidabro (92.5% gryno sidabro), su stora Rodis (dalis iš platinos šeimos) danga paprastai naudojamas baltas auksas.Todėl ji nebus tamsėjimas ir yra ne alerginį, plius jis atrodo ryškus, elegantiškas ir rafinuotas. 5.Jis ateis su moissanite gyvenime sertifikavimo ir žiedą dovanų dėžutėje.

Pakavimo Ir Vežimo:

DovEggs Papuošalai suteikti elegantišką dovanų dėžutę pakuojant jūsų užsakymą .Kiekvieno elemento, dovanų dėžutėje bus supakuotos labai gerai, jeigu demage į shippment.Mes siūlome nemokamas pristatymas visos prekės mūsų parduotuvėje DHL,EMS,ar "Fedex" ir tt.Mes dispath jūsų užsakymą per 3-15days po to, kai gausime patvirtinimą, kad jūsų mokėjimo iš www.pajudek.lt platfrom.Per Kinijos valstybines šventes ,mes galime pratęsti laivybos laikas atitinkamai

Muitinės Klausimų:

Dėl skirtingų šalių užsakymą politikos , klientai gali tekti mokėti papildomą mokestį už vietinius papročius.Kai kuriose šalyse bus taikomas tik PVM (europos šalys), kaip už pripažinti vertę, žemės sklypo ar importo muitus (kitų šalių).Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė ir notadditional, laivybos mokestis arba draudimo mokestis (Mūsų parduotuvėje siūlome nemokamas pristatymas visiems užsakymams).Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo jeigu turite kokių nors klausimų.

Garantija Ir Aptarnavimas:

1) Grįžti įvyksta dėl kokybės problemų : jei gaunate bet demaged prekės ar produkto kokybės problemą,prašome nesijaudinkite ir nedvejodami susisiekite su mumis,DovEggs bus prisiimti visą atsakomybę išspręsti problemą jums ir tenka grįžti pašto išlaidos, jei norite grįžti .

2) Grįžimas įvyksta ne dėl kokybės problemų: jei rasiu jums nepatinka produkto arba jums nėra patenkinti tuo, ką jūs perkate po to, kai gavote siuntinį,mes siūlome 15 dienų nemokamai grąžinti pinigus,pirkėjas gali grąžinti sklypo jav, grįžo sklypas turi būti originalioje pakuotėje,tag ir reikia patirti grįžti pašto,ačiū už jūsų supratimą.

3) Mes turime 1 metų garantija laikotarpį .Jeigu kokybės problemų beyong 1 metų garantija, laikotarpis,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo,mes išspręsti produktas jums kaip galima greičiau ir suteikti jums patenkinti sprendimas.

Apie Atsiliepimą:

Gavus siuntinį,jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,mes turėtume būti dėkingi už jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 STAR už užsakymą .Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl geresnio sprendimo, prieš jums palikti meutra ar neigimą, gebėjimą atsiliepimus,mes visada darome viską, suteikti jums geriausias paslaugas.

Žymos: jewelri, 925 sidabro žiedas, dažai sidabras, 3 karatų moissanite žiedas, 925 sidabro sterl, 925 sidabras, 750 aukso, deimantinis žiedas, pagalvėlė supjaustyti moissanite, moissanit žiedas

Moissanite Svoris 0.75 ctw GH Spalvos moissanite viena pora
Prekės Pavadinimas DovEggs
Moissanite Akcentai 44pcs(1,5 mm,2,8 mm) pora
Modelio Numeris E862A
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Proga Vestuvės
Metalo Platina Padengti Sidabro
moissanite Akmuo 3mm, GH spalvos moissanite
Bauda ar Mados Bauda
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Akmens Centras 7X9mm Kriaušės Formos, Smaragdas
Stilius Klasikinis
Formos\modelis Vandens Lašas
Šalutinis Akmens NĖRA
Pažymos Tipą GDTC
Pagrindinis Akmuo Moissanite
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Pažymėjimo Numeris --
Plotis 10.5mm
Aukštis 17,5 mm
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai