Įkrovos Stendas Žaidimų Konsolė Įkroviklis Bazę PS5 Apmokestinimo bazę ir stendas, skirtas PS5/PS VR/ Perkelti Judesio Dropshipping

w181097

€26.82

-29.05

€55.87

-51 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Sukurta: Suprojektuoti PS5 Ultra HD/už PS5 Digital Edition/už PSVR.Trys žaidimo konsolių gali geriau saugoti savo žaidimą prietaisai ir tvirtai ekrano vertikalios padėties savo žaidimo sistemą-Kompaktiška erdvė taupymo ir integruotieji staliniai organizacija, puiki dovana PS5 mėgėjams.

2、Vieta, Žaidimų Konsolės Vertikaliai: Kietas ir saugoti Playstation 5 konsolę, su dual controller įkroviklis stotis.Vertikalus stovas leidžia jums įdėti žaidimų konsolės vertikaliai, įkrovimo valdikliu, išsklaidyti šilumą į ps5, ir viską tvarkingai.Išskyrus duomenų valdytojo ir konsolės.

3、2 Didelės spartos Tylus Aušinimo Ventiliatoriai: Built-2 didelės spartos tylus aušinimo ventiliatoriai.Aukšto efektyvumo ir mažo triukšmo dizainas gali atvėsti PS5 priimančiosios ilgą laiką ir išvengti perkaitimo.Tai ps5 aušinimo ventiliatorius neturės įtakos jūsų poilsio, ne visi.Vertikalios atramos suteikia geros oro cirkuliacijos sistema, visa sistema, kuri padės praplėsti bendrą tarnavimo žaidimų konsolės.Su šilumos išsklaidymo jungiklį, jis gali būti išjungtas, kai jo nenaudojate.

4、Galite Nemokamai: Jūs galite mokestis 2 Move Judesio tuo pačiu metu, ir jūs galite įdėti savo P-VR 1/2 keitiklis.

5、Ką Tiekiama: viršutinis laikiklis galite patalpinti savo VR ir PS5 ausines.Sutaupyti vietos ir padaryti jūsų PS5 konsolės/PSVR rodo puikios sąlygos.

Pakavimo Sąrašas:

Įkrovimo Stovas PS5*1

Pastaba:

Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: playstation move, bga152, įkroviklis, telefonas, žaidimas ir dūmų ps4, ps5 įkroviklis stotis, qcc1, mokestis playstation move, ps4 vr objektyvas, 4 ps, disko stovas

Parama Dropshipping/ Didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Rondaful
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Žaidimų Konsolė Įkroviklis Bazę PS5

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai