Dirbtinių Augalų Sienos Gyvatvorių, Vejų Boxwood Gyvatvorių Dirbtinės Vejos Sodą, Kiemą, Namų Dekoro Modeliavimas Žolės, Pievos Kilimas Veja Lauko

w181514

€211.98

Nauja prekė

NAUDOJIMAS: Mūsų dekoratyvinis boxwood kilimėliai yra puikus privatumo, estetiškai sustiprinti savo rajoną su tikrovišką išvaizdą, pagražinti ir paversti savo kiemą tvora, terasa, sodas, kiemas, takai, patalpų, sienų, interjero ar eksterjero.Mada savo kūrybinis dizainas.

MATMENYS: Kiekvienos mūsų dirbtinių gyvatvorių ateina su viena gabalus 40 x 60cm plokštės.

LENGVA IŠKIRPTI IR PRITAIKYMAS: Tiesiog naudokite savo namų, žirklės sumažinti, tinkami ir formuoti šie tikroviški dirbtinų boxwood plokštės.Pridėkite ir pritvirtinkite komplekte blokavimo jungtys, lengva įdiegti rizikos draudimo sienos.

ILGAAMŽIŠKUMAS: Mūsų dirbtinių boxwood literatūra dekoratyvinio strzyżenia krūmų, gyvatvorių augalai yra UV atspari, atsparus oro, mažai priežiūros, ekologiškas (niekada, kad vandens) ir šių žaluma plokštės yra pagamintos iš lengvų dar super-labai aukšto tankio polietilenas tai minkšta.

PAVIRŠIAI: Tai puikus dirbtinis boxwood apdrausti gali būti naudojama daug įvairių rūšių srityse, pvz., gipso, betono, grandinės grandis tvoros, medinės sienos ir trellises, teikiamą pirmenybę.

Žymos: gaisro medžio, dirbtinis buxus, dirbtinė veja., dekoro šakelė, pranešk apie netikrą vejos, kieme, ins dirbtiniai augalai, boxwood kilimėlis, patalpų augalų lentynos, dirbtinės žaliosios sienos

Medžiaga Plastikiniai
Krova Kabinti
Augalų Stilius žolė
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai