Spray Mop Su Daugkartinio Naudojimo Mikropluošto Šluostės 360 Laipsnių Ilga Rankena Mop Namų Virtuvėje Laminuota Medžio, Keraminės Plytelės, Grindų Valymas 3

w18175

€4.59

-2.16

€6.75

-32 %

Nauja prekė

Savybės:

IŠKELTIES KIBIRĄ & SVEIKINAME, SPRAY MOP - Mopping dažnai gali jaustis kaip jūs esate tiesiog stumia purvo aplink, o ne apliejimo jį šalin.Tai greičiau, veiksmingiau ir lengviau nei bet kada pašalinti sunkiųjų purvą, riebalus ir nešvarumus nuo jūsų grindų, su šiuo mikrofibros spray mop.

SVEIKO GYVENIMO ERDVĘ - ekologiška mop yra lengvas ir labai paprasta naudoti.Su mikrofibros trinkelėmis spąstų ir liftai toli iki 5 kartų savo svorio purvą ir nešvarumus, teikiančios valymo patirtį kaip niekas kitas.Didelis pasukama galva, gali pasiekti į šių nepatogu sunkiai pasiekiamų kampų lengvai patogiau valyti.

VISŲ TIPŲ GRINDIMS - Ar turite kietmedžio, medienos, vinilo, keramikos, betono, plytelės ar laminato grindis, mop suteikia saugesnį ir švaresnį sprendimas jūsų kasdienius valymo darbus.Vienas mikrofibros trinkelėmis valo kelis kambarius maždaug 1000 kvadratinių metrų.

KOKYBĖS & ASPEKTAS - Savybės Mikrofibros padas - 100% mašina plaunamas ir daugkartinio naudojimo, Aukštis-127 cm ir suteikia 41 cm x 14 cm valymas paviršiaus.Kokybės metalinės konstrukcijos yra tvirtos, patikimos ir ilgaamžės.Tai yra tobulo dydžio daugkartinio naudojimo buteliukas leidžia ilgiau valymas, kartu užtikrinant mop lieka lengvas.

PUIKUS VALYMO TIRPALAS - Tai spray mop gali išvalyti su paprastu šiltu vandeniu arba išbandyti ekologiškų valymo su citrina arba eteriniai aliejai vandenyje, arba galite naudoti stipriausia cheminių medžiagų.

The600ml vandens laikiklį (Butelio Dydis: 23 x 9 cm) bus išleisti bauda blizgesiu miglos, kad bus padaryti valymo lengvas ir malonus!

Produktas Apima:

Jūs gausite 1 x Mop su 1 mikrofibros šluostės

Foto Parodyti:

Žymos: mop vileda mop, mi vandens spray mop, dviračių co2, mop 360 pro, ašmenys šuo, spray mop, peilis lazdele, mažas kempine plauni, grindų mop, mop rpg

Funkcija Įžuvinti
Tipas Balansinė Tipas
Atsparumo Korozijai Klasė Grade 1.0-1.9
Mop Strypo Tipas Bendrieji Lazdele + Plastikinis Dėklas
Garų Reguliavimo Funkcija No
Mop Galva Medžiaga PP
Talpa <300ml
Sudėtinės Dalies Tipo NĖRA
Gręžimo Būdas Kartoninė Srauto Sistema
Svoris <2kg
Formos Stačiakampis
Modelio Numeris EHG203974
Mop Lazdele atraminėms <10kg
Medžiaga Mikrofibros Audinys
Polių Medžiaga Plastikiniai
Nuolat Garuose Laikas <15 minučių
Šilumos Laikas (min.) <1
Galvos Formos 1
Absorbcija <10 sekundžių
Rankenos Tipas Valymas
Mophead Kiekis 1
Pakuotė Su 1 Mophead
Dehidratacijos Lygis 40% -50%

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai