4PCS Raudona Spalva 50A 600V Baterijos Priekaba Mokestis Plug Greitai Prisijungti Atsijungti Įrankis Gervė Elektros Laidais Pajungti Jungtis

w181791

€4.55

-3.71

€8.26

-44 %

Nauja prekė

4PCS Raudona Spalva 50A 600V Baterijos Priekaba Mokestis Plug Greitai Prisijungti Atsijungti Įrankis Gervė Elektros Laidais Pajungti Jungtis

Už DropShipping

Mes turime KN/JAV/JK/AU/ES/PL/RU/BE/FR/IT

sandėliai su pakankamai atsargų.

Didmeninė

Mes siūlome didmeninės kainos ir nemokamas greitas pristatymas

Jei jūs srityje nukritęs ar didmeninės pardavėjas,

prašome susisiekti su manimi.Mes norime užmegzti verslo santykius su jumis

remiantis abipuse nauda!!

Aprašymas:

*1. Šios jungties rinkinys leidžia greitai ir patogiai prisijungti / atsijungti galios nuo gervė arba kitų elektros įrenginių, tokių kaip nuotolinio valdymo baterijos kroviklis, priekaba ir pan.jis yra pagamintas iš patvaraus polikarbonato leidžia daugiau nei 10.000 prisijungti / atsijungti veiksmus.Apatinė dalis testamento disponavimo turi pilnai įrengtas gumos boot apsaugą nuo dulkių, drėgmės ir korozijos.

*2. Abiejuose galuose yra tinkami jungti prie maitinimo ar pusė apkrova, nes jos identiškos jungtys.Galai yra pagaminti prijungti tik vieną pusę, o tai leidžia.

*3. Neįmanoma prisijungti negerai poliškumas už kitą.Jungtis idealiai tinka 12-36 voltų nuolatinės SROVĖS ir žemos įtampos ir nuolatinės srovės naudojimas.

*4. Sunkiųjų komponentų idealiai tinka mažo ar vidutinio dabartinį vartojimą.Rodoma su 0.25 "vidinis skersmuo, pin terminalo priimti vielos 6AWG, 8AWG, 10-12AWG.

*5. Tai yra labai paprasta naudoti ir įdiegti.Įdėkite laidai į pin terminalas, tada lituoti arba crimp juos.Įdėkite pin terminalo į būsto jungtis ir užsifiksuotų.

Specifikacija:

*Spalva: Raudona

*Kištukas: Polikarbonatas plug

*Kontakto medžiaga: Vario, sidabro danga

*Nominali srovė (A): 50 A

*Nominalioji įtampa (Išėjimo įtampos): 600 V

*Susisiekite Barelį Vielos Dydis: 6/10 / 12AWG

*Maksimali Izoliacija, Vielos Skersmuo: 0.44 (cm), 11.2 (mm)

*Degumo Gaubto Medžiaga: UL94 V-0

*Darbinės temperatūros diapazonas: nuo -20 ° c iki 125 °

*Svoris: 150g

*Dydis:kaip parodyti nuotrauką

Pakuotė:

4 * Jungtis 8 * Gnybtai 4 * Dulkių dangtelis

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: virvės gervė, priekaba priedai internos, honda cn250 helix, valčių gervė ir priekabos, vario viela, akumuliatoriaus laidas pratęsti, sidabro priekabos jungtis, amerikos priekaba, kablys priekabai, juoda elektros kabelis 220v

Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Prekės Pavadinimas CIBO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai