Mate 20 Visuotinės Traukos Skirtuką natūralios Odos Piniginės "Atveju," Huawei " Mate RS 20 Oda Rankovės Dėklas Krepšiai Telefono dėklas Mate20 rs

w18197

€26.69

Nauja prekė

Rankų Darbo Originali Verslo Apversti Prabangus Odinis Viršelis

1. Korpuso konstrukcija suteikti patogumo, ir šiuolaikinės mados 2.Apversti dizainas + Visi aplink Apsauga nuo įbrėžimų, smūgių ir purvo 3.Labai Įspūdingas Spalvas, kad pridėti purslų spalvos ir asmenybės į savo telefoną 4.Suteikia Didelę rankena laikydami suteikia patogią jausmas, kai į rankas ar rašyti.

Ilgaamžiškumas: pagamintas iš Geniune oda su rankų darbo technologija.Saugai: tikslumas tinka, sustiprinti kampai, patogus magnetinis uždarymas, kuri yra puikus visų pusių apsauga.Patogumas: visi uostai, kamerų ir mikrofoną prie telefono yra lengvai prieinama.

DUK

Q:Kas yra Gamybos Laiko po apmokėjimo

Paprastai yra 3-5 dienos

Q:Kaip Ilgai Pristatymas Į mano Adresą?

Paprastai 2-4 savaites.Priklauso nuo šalies, kuriai jūs gyvenimo.

Prekės Ženklo Istorija

Mes gamykloje, kuri atspausdinti visus atvejus.mažas MOQ priimtina.Jei turite Bet kokių Klausimų, pls nedvejodami kalbėti su manimi.

Žymos: mate rs, moteris squichy, mergina jewel case, byla su traukos skirtuką, 9 garbę, byla telefono, gazoo, natūralios odos piniginės telefono, "huawei" mate 20 gyvenimą, baterija traukiamosios

Prekės Pavadinimas JOOKI
Funkcija Su Kortele Kišenėje
Dizainas Šviesos
Tipas Piniginės Atveju
Retail Pakuotė Taip
Suderinamos Prekės "Huawei"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai