Deerskin Pirštinės Vyrų Jutikliniu Ekranu, Aukštos Kokybės Odos 2020 Naujas Ranka Prisiūta Plonos Vilnos Pamušalas Išlaiko Šiltą Rudenį ir Žiemą

w181979

€18.08

-0.95

€19.03

-4 %

Nauja prekė

Klasikinis variantas pirštinės

1. Pirštinės yra pagamintos iš aukštos kokybės natūralios gyvūnų odos. 2. Visi rankomis susiuvami su vienodais susiuvimo ir retro stiliaus. 3. Trys juostelės stilius, klasikinis variantas. 4. Atviro delno dizainas, metaliniai mygtukai, vėjo ir šiltas.

Dizaino pagrindai įvadas

Vyriškos Pirštinės dydžių lentelė

Naudokite minkštą valdovas įvertinti perimetras iš jūsų delno, ir pasirinkite dydis, kad jums tinka pagal dydį palyginimo lentelė.

Pilnas palmių jutiklinis ekranas

Jutiklinis ekranas medžiaga dedama į visą delne pirštinės padidinti touch screen funkcija ir didelis jautrumas.Jis ne tik apsaugo rankas nuo šalčio, bet ir leidžia lengvai naudoti išmaniesiems telefonams skirtų darbo ir pramogų.

Deerskin pirštinės produktų ekranas

Krautuvininkas pats fotografavo nekilnojamojo vyrų deerskin pirštines su savo fotoaparatu.Yra keturios spalvos: juoda, ruda, tamsiai mėlyna, ir vyno raudona.Madingi nauji stiliai, juos pirkti kuo greičiau.

Pirštinės čerpių ekranas

1. Nekilnojamojo ir gamtos vaizdą pirštines, kurių ėmėsi mėgėjo pats su kamera. 2. Galite sužinoti daugiau apie kokybės pirštinės iš nuotraukų skirtingų pusių pirštines. 3. Mes stengiamės išlaikyti spalvų, kaip tiesa, kaip įmanoma.Dėl skirtingos įvairaus monitoriai ir skirtingų šviesos spalva nuotraukas, kurių buvo imtasi, gali šiek tiek skirtis nuo realių objektų.Tikrasis spalvos turi dominuoti.

prekės ženklo įvedimas

Prekės ženklo "Bickmods" registruota bendrovė Nacionalinių prekių Ženklų Tarnyba yra ypatingas odos pirštinės logotipas.Mes esame įsipareigoję sukurti aukštos kokybės odos pirštinės prieinamomis kainomis.Patenkinti kiekvieno pirkėjo mūsų tikslas-sunkaus darbo.

Žymos: pirštinės moterims, vilnos verpalai, ugg boot, auksinės pirštinės vaikams, "pasidaryk pats" oda, gant vyras, žiemos moteris, globbles švyti, carhartt wip, didelis pirštinės 100vnt

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 9 9.5 10 10.5 11
spalva Juodos Rudos, Raudono vyno, Tamsiai mėlyna
Medžiaga Vilna
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Modelio Numeris LP4569
Lytis VYRAI
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Pirštinės Ilgis Riešo
Ilgis 25 - 26 cm
Prekės Pavadinimas Bickmods
Stilius Naujovė
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai