Satino Akių Seksualus Apatiniai Moterims Sexy Nėrinių Kelnaitės Moterims Besiūlių Skaidrus Apatinis Trikotažas Trumpikės Seksualus Ropa Interjero Mados Femenina

w182284

€3.28

-2.19

€5.47

-40 %

Nauja prekė

LEECHEE SD01 Satino Akių Seksualus Apatiniai Moterims Sexy Nėrinių Kelnaitės Moterims Besiūlių Skaidrus apatinis Trikotažas Trumpikės Seksualus Ropa Interjero Mados Femenina

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Pasirinkti profesinės ploviklis valymas.Nenaudokite koncentruotų skalbimo miltelių, baliklių ar kitų valymo priemonių, kurios yra kenksmingos nėrinių suknelės.Šios valymo priemonės turės įtakos stabilumui nėrinių spalvų. 2. Įdėti rankšluosčiu kriaukle prieš valymą ir tada pasiimti nėriniai su rankšluosčiu po plovimo, kurios gali užkirsti kelią nėrinių nuo karščiausios iki avarijos. 3, drėgnas nėriniai, suvynioti į rankšluostį, kad sugertų vandenį, tada skleisti juos bute ant stalo išdžiūti natūraliai, ne išgręžkite.

Dažnai Užduodami Klausimai:

1.Bus spalvų skirtumas?

Nuotraukos rodo mūsų parduotuvėje yra imtasi remiantis tiesa produktus.Nes skirtumas stebėti ir ryškumą, gali būti normalus maža spalva skirtumas,prašome nepalikite blogų atsiliepimų arba grąžinti prekes į jav be susisiekite su mumis.

2.Ką daryti, jei aš ne gauti prekes?

Užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas po to, kai jums sumokėjo.Jei yra keletas priežasčių, todėl krovinio vėlavimo, tikiuosi, jūs galite suprasti.

3.Kas bus sukelti siunta, vėlavimo?

Laivybos laikas, per Švenčių Sezoną(Kalėdų ,Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku, prašome pridėti dar 5-10days kaip atidėjimas,labai ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

4.Kas yra logistika ?

Prekės bus siunčiamos iš Kinijos po oro paštu arba www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas nemokamas pristatymas.

Atsiliepimai

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes džiaugiamės, kad padėtų jums išspręsti".

Žymos: ŠILKO, satin balta, šilko audinys, šilko moteris, satino audinys, satino sleepwear, audinio satino šilkas, satino audinys, dress satino, audinio satino spausdinti

Type2 Tarpkojo dvigubos medvilnės audinio
type4 culotte douce
spalva Juoda/Raudona/Mėlyna/Žalia/Raudona
Lytis Moteris
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Kyla Tipas Mid-Rise
Nepadori Nuotrauka No
type1 Besiūliai
Skaidrumo indeksas Skaidrus
Modelio Numeris SD01
Minkštas Indeksas MINKŠTAS
Seksualinio Pobūdžio No
Dydis M/L/XL
Dizainas Sexy Nėrinių Kelnaitės Moterims
Apdaila Nėriniai
Prekės Pavadinimas leechee
Elemento Tipas Kelnaitės
Laipsnis storis Plonas
Kategorijos Satino Akių Seksualus Apatinis Trikotažas Moterims
Medžiagos Sudėtis 85%Nailonas
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Medžiaga Nailonas
Informacija Lankas Dizainas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kratinys
Svoris 25g
Stilius Stilius japonais
Type3 kvėpuojantis minkštas patogus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai