DUOMENŲ VARLĖ Saugojimo Krepšys Nintendo Jungiklis Lite Konsole Nešiojamą Apsaugos Rankinę Su 10 Kortelių Lizdai NS Lite lagaminas

w18236

€9.07

-7.13

€16.20

-44 %

Nauja prekė

Odos Lipdukas Nintendo Lite Jungiklis

Naudojant pirmaujančių ryškių spalvų vinilo spausdinimo technologija.Įbrėžimams Atsparus Ilgam naudojimui Nintendo Jungiklis Lite ir paprasta operacija.Įvairių modelių pasirinkti, madingi ir ypatingas.Tai puiki dovana draugams ir šeimos nariams! !!

Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector For Nintendo Jungiklis

Su importuotos medžiagos, stiklas turi aukštą lygumo ir geras šviesos pralaidumas!9H aukštos kietumas gali veiksmingai atsispirti nulio sukelia aštrių daiktų ant ekrano paviršiaus trinties!Jums geriau jaustis nei pradinio ekrano!Ilgai naudoti, akys ne lengvai nuovargis, geriau apsaugoti vizija.

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Valdytojas

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick.Tai gali pakeisti jūsų neveikia, susidėvėjęs ar pažeistų dalių , todėl jūsų duomenų valdytojas atgal į gyvenimą!Jūs galite pakeisti Kairę arba į Dešinę valdytojas kreiptuką Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con " Valdiklį.

Didelės Talpos Saugojimo Krepšys

Specialia kamera yra specialiai sukurta siekiant saugiai laikykite savo konsolės vietoje, saugojimo kišenės siūlo papildomą erdvę mažesnių priedai, pvz., ausines, kabeliai ir kt., ir pagaliau kamšalu ekrano apsaugos skydas taip pat galite patalpinti iki 10 žaidimų kasečių, todėl jūs visada turite savo favoritus lengvai pasiekti (nors patartina nelaikyti per daug savo žaidimus į vieną vietą plitimo rizika prarasti juos visus)

Sunku ir Aukštos Kokybės

Vidinis minkštas, flocking pamušalas saugojimo krepšys atveju suteikia savo Jungiklį aptemptas ir patogus namo.Centrinė minkšta sklendė apsaugo ekraną nuo subraižytas viduje atveju.Nėra užtrauktukas viduje tinklinio tinklai, todėl nereikia nerimauti dėl Jungiklis gauti subraižyti, o viduje.Yra papildomų elastingas dirželis neleidžia Pereiti nuo iškritimo netyčia.Dvipusis užtrauktukas dizaino, lengvai saugojimo ir šalinimo jungiklio,užtikrina, kad tavo mažas elementai neturi iškristi.Visi aplink užtrauktuką yra maksimali apsauga, idealiai tinka kelionės!

360° Visų pusių Apsauga

Atnaujintas ir sutirštės EVA medžiagos, šviesus ir kietas išvaizdą su vandeniui funkcija, leidžia lengvai naudotis visi mygtukai, puikiai apsaugo jūsų prietaisą nuo dienos scuffs, įbrėžimų, lašai, smūgių, dulkių ir pirštų atspaudai.

Pakavimo Iist

1x apsauginis maišelis 4x kreiptuką bžūp apima 1x grūdintas filmas (pagal jūsų pasirinkimą) 1x silikono atveju (pagal jūsų pasirinkimą) Pastaba :Be žaidimų konsolės

Kelių Spalvų

Bylos Dydis

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką!Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas!DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus.Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai.Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad www.pajudek.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka!Sąžinės rekomenduojama!

Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

Patobulinta versija, konstrukcija leidžia dvi gamepads atrodo daugiau glausta ir turtinga, suteikiant retro jaustis.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

5.0 Colių Didelis Ekranas, Delninis Žaidimų Konsolės

Realūs vaizdai suteikia jums jausmas, plataus matymo!Vaizdo kokybė yra aišku, kaip jei ji yra svaiginančius patogų jausmas.Didelis 8 GB atminties, su šimtais klasikiniai žaidimai pastatytas.Palaikymas 32-bit /16-bit / 8-bitų žaidimų populiarumas.

Laidinio USB Vibracijos Gamepad

Ši rankena mes sukūrėme vibracijos variklio, kai esate žaisti lenktynių žaidimas, stabdžių drift veiksmų yra įdomesnis!Pasinerkite į laimingą žaidimo ir negali extricate sau!Laimingas žaidimų, kad jums pamiršti rūpesčius!

DUOMENŲ VARLĖ Belaidžio Vaizdo Žaidimų Valdiklis

DUOMENŲ VARLĖ 2.4 G bevielio vaizdo žaidimų valdiklis priima HDMI išvesties dizainas, kuris gali suteikti pirkėjams, kurių geriau aukštos raiškos vaizdus, todėl galite surasti laimę žaidime, ir neturės įtakos jūsų džiaugsmingą nuotaiką.

Prašome Paspauskite, Kad Pamatyti Daugiau Produktų

Žymos: atveju nitendo jungiklis, nintendo jungiklis lite konsole pigiai, jungiklis apsauga, atveju nintend jungiklis, rcm jig nintendo jungiklis, atveju jungiklis, džiaugsmas con nintendo jungiklis, NINTENDO JUNGIKLIS, data varlė, joycon apsaugoti

spalva pilka,žalia,geltona
Modelio Numeris NINTENDO JUNGIKLIS
Funkcija 5 Nintendo Jungiklis Lite Saugojimo Krepšys
4 funkcija Mini Kelionės Atveju Nintend Jungiklis
Suderinamas Nintendo Jungiklis Lite Konsole
3 funkcija Mini Nešiojamas Padengti Shell Nintend Jungiklis
2 funkcija Lagaminas, Nintendo Lite Jungiklis
Funkcija 6 už Nintend Jungiklis Priedai
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Funkcija 1 Nintendo Jungiklis Lite Saugojimo Krepšys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai