Nauja
Nustatyti siuvimo lėlės Pugovka lėlės Polina

Nustatyti siuvimo lėlės Pugovka lėlės Polina "pasidaryk pats", кукла своими руками, тильда, пуговка долл, набор для шитья куклы, набор для шитья игрушки, набор для шитья, аксессуары для кукол, шитье, подарок своими руками, кукольные н

w18309

€16.00

-8.24

€24.24

-33 %

Nauja prekė

★ Su Pugovka lėlės siuvimo rinkinys, jūs bus praleisti laiką įspūdingi hobis ir sukurti gražus žaislas su savo rankas.Mūsų rinkinius, todėl lėlės bus originali dovana, žaislas, vaikas ar papuošalas interjeras.

★ Augimo pagamintos lėlės yra maždaug 24 cm.

★ Sudėtingumas 4 iš 5. rekomenduojamas amžius nuo 14 metų.

★ Į komplektą įeina: knitwear kūno lėlės, audiniai, drabužiai, modeliai, lėlės ir drabužius, step-by-step instrukcija su foto, gatavų batų, cod plaukų 100 cm, akis, mygtukai, priedai.

★ Pakavimo.Kartoninė Dėžutė yra geltonos spalvos.

★ Siuvimo technologija.Rinkinys yra tinkamas rankų su maža patirtimi, todėl lėlės.Vadovas yra įdaryti su užpildu ir prisiūta atskirai nuo kūno.

★ Reikės papildomai: sriegis yra itin stiprus, sriegis yra kūno spalvos ir pagal spalvą audiniai, užpildas yra 150 gr, adatos, tai ilgai nustatymo rankų ir kojų, išnyksta žymeklis.

Gali būti ir nedideli pokyčiai konfigūracijos priklausomai nuo siuntos pristatymo.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

www.pajudek.lt neleidžia pardavėjai iš Rusijos siųsti į kitas šalis.

Jūs galite įdėti, kad kitų šalių mūsų svetainėje tiekėjas parašykite mums apie Instagram arba el. paštu tiekėjas

Žymos: siūti žaislas, veltinio rinkinys, apyrankė pi xiu, siūti lėlės, mėlyna augalų, arsun, lokys iš veltinio, nagų perdavimas, "logitech" r800, Amatų medžiaga

Kilmės RU(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Pugovka Lėlės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai