Ruda Žuvis Vyras Gyvūnų Kaukė Helovyno Cosplay Kostiumas Šalis Atraminiai Galvos Apdangalai

w183412

€12.82

-9.67

€22.49

-42 %

Nauja prekė

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, galime pateikti dropshipping ir didmeninės,jei turite kokių nors prašymą, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos ir paslaugų!

Ruda Žuvis Vyras Gyvūnų Kaukė Helovyno Cosplay Kostiumas Šalis Atraminiai Galvos Apdangalai

Produkto Pavadinimas: Žuvis, Vyras kaukė

Medžiaga: Aukštos kokybės latekso

dydis: 20(Plotis)*28cm(Aukštis)(1 colis= 2,54 cm)

Neto Svoris: 0.3 kg

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

3.Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 balai apžvalgas.Mes palikti 5 Balai atsiliepimai atsiliepimą apie jus.Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti per www.pajudek.lt ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys be jokių communition su .ačiū !

1. Prašome pasirinkti, laivybos kelią iki jūsų užsakymą.Mes atsiųsime elementus per 5 darbo dienas, kai jūsų apmokėjimas yra visiškai patikrintas.

2. Apskritai, dauguma Šalių, mes siūlome Nemokamas Pristatymas laivas [www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas], Tačiau kai kurios šalies laivybos mokestis yra per didelis, pirkėjas gali sumokėti siuntimo mokestį.Prašome pasirinkti, greitas pristatymas būdais, jei jums reikia gauti šį elementą skubiai

3. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisinga.Jums bus pranešta apie sekimo numerį, kai siunta buvo padaryta.

4. Jei negavote prekės per laivybos laikas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tai patikrinti jūsų laivybos bendrovė ir papročius.Nes kartais ji bus atidėtas muitų kliringo kartus, transporto ar skrydžio kamščių.Prašome neatidaryti ginčų mums.Mes prisiimti atsakomybę išsiųsti arba grąžinti prarastą daiktą.

5. Tam, kad jums gauti su mažai Muitinės Mokestis, mes deklaruoti daiktus, kurių mažesnės vertės, bet jei turite kokių kitų idėjų, prašome susisiekti su mumis keičiasi.Visus importo mokesčius ar mokesčių mokestis bus jūsų atsakomybė.Prašome atkreipti dėmesį.

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , Paypal , Kreditinės kortelės .Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

2. Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

3. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas nuo jūsų užsakymo, jei įmanoma.Mes išsiųsti prekes jūsų nurodytu adresu, kad jūs rašė www.pajudek.lt, jei norite pakeisti, palikite pranešimą, kai jūs pateikdami užsakymą.Visi daiktai bus tikrinamas ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei yra kokių nors problemų, ir jūs norite grąžinti prekę mums, prašome išlaikyti pradinę būklę.Tada prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grąžinimo ir keitimo instrukcija prieš grąžinti elementą.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs. 1. Prašome patikrinti savo dydį ir pagal mūsų dydžių lentelė pasirinkite savo fit dydį, prieš jūsų pirkti.Prašome kreiptis ir konsultuotis su mumis dėl spalvos, jei jūs nežinote, kaip pasirinkti tinkamą spalvą.

2. Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti prekes, prašome atidžiai patikrinkite gavimo adresą ir vardą prieš jūsų užsakymą.

3. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Žymos: boris brejcha kaukė, latekso vyrai, metalo kaukė žuvys, seksualinės gyvūnų kaukė, kaukė kaukė, meno plakatas valgomasis, mans x vyro kostiumas, visą veidą dujų kaukė pramonės, žuvų kaukė helovinas, kaukė latekso masc

Proga HELOVINAS
Prekės Pavadinimas x-linksmų žaislas
Dengiamasis Plotas Visas Veidas
spalva ruda
Tipas Gyvūnų
Turimą asortimentą dovanų Helovinas šalis Cosplay
Stilius gyvūnų kaukė
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Modelio Numeris X13103
Kilmės KN(Kilmės)
Kaukė Medžiaga Latekso
Pavadinimas Žuvų Vyras kaukė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai