LED Rose Romantiška Balionas Patvarus Skaidrus Balionas Nėra Lengva Sulaužyti Ne Glebti Gali Doodle Šiltų Spalvų, Šviesos dovanų mėgėjams

w183768

€3.35

-1.3

€4.65

-27 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Nėra Lengva Pertrauka: Šis balionas yra pagaminti iš PC medžiagos, labai patvarus, ir nebus lengva skaldyti, kai jūs įtraukėte šilko pakilo į jį, todėl jūs galite naudoti ją su savimi.

2、Tinka Daugeliui Kartų: Jūs galite naudoti ją kaip Valentino Diena dovana, gali būti naudojamas santuokos pasiūlymą, gali būti pateikiami kaip vestuvių papuošimas, gali būti naudojamas šalies apdaila.

3、Nebus Glebti: Šis balionas bus ne glebti.Jei norite, kad atrodytų tikroviškiau, galite įdėti kai žiedlapių į jį.Gėlės, kurios bus ne glebti yra romantišką meilės simbolis.

4、Gali Doodle: Šis balionas priima skaidrias dizainas.Jūs galite rašyti pavadinimą savo meiluže, žmona, vardas ir pavardė šeimos dėl jį.Taip pat galite parašyti paprasta kalba norite rašyti pagal savo vaizduotę.

5、Šiltų Spalvų Šviesos: šviesos eilutę priima šiltų spalvų, šviesos, jis atrodys labai šiltas ir romantiškas, ir jis gali sudengti atmosferoje.Jis leis jums praleisti nepamirštamą ir romantiškas laiko.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC, juostelės, siūlų

Pakuotės dydis: apie 34*23cm/13.39*9.06 straipsnis colių

Šviesos eilutės ilgis: apie 3 metrų/118.11 colių 30 žibintai

Veikimo būdas:

1. Stuff dirbtinio šilko audinio rožės ir lapeliai į uninflated balionas ir sureguliuokite juos į tinkamo ilgio.

2. Išpūsti savo savarankiškai paruošti siurblį į balionas burną (kad siurblys oras greičiau ir lengviau, prašome žiupsnelis balionas burną, siekiant išvengti oro nuotėkis).

3. Po pripučiamos balionas, tinkamo dydžio, pasukti kamuolys kelis kartus, tada tie infliacija uosto su balionu eilutę, ir patalpinti ji šalia, ji pirmą kartą.

4. Įdėti savo 2 AA baterijas į baterijų dėžutė šviesos eilutę ir patikrinkite, ar šviesa yra normaliai.

5. Praeiti šviesos eilutę per skaidrus balionas lazdele, per jį iki galo, įdėkite ją į baterija, dėžutė, įdiegti kamuolys laikiklį, tada įdėkite skaidrus kamuolys lazdele su šviesos eilutę, ir įdiegti bendrą bendro kamuolys turėtojas ir balionas lazdele Vietą, pataisyti.

6. Wrap extra string šviesos dėl balioną ir pritvirtinkite jį su skaidria juosta.

7. Po lankstymo kartono netaisyklingai pusę, apvyniokite aplink apačios baliono ir pritvirtinkite jį su skaidria juosta.

8. Wrap verpalai pagal jūsų asmeninės mintys, ir susieti jį su skaidrios juostos ir juostelės.Organizuoti balionas, kad ji atrodo daugiau gražus.Galite įjungti šviesos eilutės jungiklis parodyti savo romantika.

Pakavimo Sąrašas:

Kartono*1

Siūlai*1

Balionas*1

Polių*1

Kamuolys Turėtojas*1

Jungtis*1

Šilko Audinio Rose*1

Kaspinu*1

Balionas String*1

Šviesos String*1(Išskyrus 2 AA tipo Baterijos)

Žymos: dirbtinis plastikas medis, 15mm aliuminio vamzdžio, šuo puodą, galaxi rose, pelėsių karvelis, marškinėliai t moterims, juoda atsitiktinis suknelė, brithday dekoras, Kaitinimo lempos, Rožė

Tipas Rožė
Modelio Numeris Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Valentino Dieną
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai