Kalėdų Eglutė Naujųjų Metų Mini Kalėdų eglutę Mažas Pušies adornos de navidad Desktop Mini Kalėdų Dekoro

w18399

€3.48

-0.87

€4.35

-19 %

Nauja prekė

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės!Tai būtiniausių dalykų kalėdinė dekoracija

Lanksčių, nešiojamų ir lengva saugoti.

Puikus dekoravimui Valentino Dienos, Kalėdų, Šalies ir kita šventė kartus, jis gali būti lengvai įdėti, arba pakabinti ant sienos, langai, durys, grindys, medžių,žolės ir pan.

Gteat dekoravimo ar dovana.Labai geros naudotą miegamojo,namų,barai,kavinės,restoranai,vestuvės,kalėdos,šalies ir kitų romantiškų vietų

Įpakavimas: OPP krepšys

Spalva: 10cm/15cm/20cm/25cm/30cm

Spalva: 1 metras keturių spalvų šviesos atmosfera

Spalva: 1 metras šilta geltona atmosfera šviesos

Ar tai dovana: Taip, verslo dovanų

Specifikacijos: 10cm, kedras, 15cm kedras, 20cm kedras, 25cm kedras, 30cm kedras, 1 metro dekoratyvinės šviesos (keturių spalvų)

Kategorija: Kalėdų eglutė

Taikoma šventė: Kalėdos

Pristatymo ir grąžinimo politika: 1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 48 valandas, kai gausime mokėjimą.Jei jums reikia pakeisti spalvą arba atšaukti užsakymą, susisiekite su mumis laiku. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų. 3. Rekomenduojama siuntas: www.pajudek.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis. 4. Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.Atsiliepimų: 1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau.

Žymos: automobilių pušys, pušų šakos, sizalio medis, aukso mažas kalėdų eglutė, bonsai sakura, laz, ilgai mažų kalėdų eglutė, mažas perlas medis, mažas pušų, dirbtinis tuya

Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 20
Modelio Numeris Naujas
Šviesos No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai