Lipnios Putų Tiko Paklotai EVA Putų, Jūrų Grindys Dirbtiniais Valtis Paklotai Lapas Priedai Jūrų 900x2400x6mm

w184504

€43.89

Nauja prekė

Sintetinių Tiko Valtis Paklotai Lapas EVA Putos Vandens Įrodymas 94.5"x35.4" Medienos Ruda EVA Grindų turi geras galimybes medžiaga, seisminis atsparumas, atsparumas drėgmei, chemija, atsparumas, ne sugeriantis ir netoksiškas.EVA grindų gali būti pagaminti pagal užsakymą ir atitinka nustatytus reikalavimus aplinkos apsaugai.EVA aukšte yra labai geras pasirinkimas laivų statybos.

Techniniai duomenys:

Tipas: Reguliarus Kraštų Juostelės Dizainas.Medžiaga: EVA Putos Spalva: Mediena, Rudos spalvos su baltomis Juostelėmis Ilgis: 2400mm/94.5" Plotis: 900mm/35.4" Storis: 6mm/0.23" Svoris: Apytiksl. 2000g Stiprus lipnus klijų, ne atgal.

Funkcijos: 1.Aukštos kokybės EVA(Etileno vinilo Acetato) aplinkos apsaugos medžiagos. 2.Elastinga, ne taip lengva deformacija. 3.Didelės tempimo pailgėjimas, nėra lengva ašara. 4.Didelio Tankio, nėra lengva sugadinti. 5.Lygaus paviršiaus, spalvinga. 6.Bekvapiai, netoksiški. 7.Savarankiškai sukibimo, lengva instaliacija. 8.Dėmėms atspari ir labai lengva prižiūrėti, taip pat gali būti slėgio plauti. 9.Nustatyta, neslidžia paviršiaus jūsų valtis tiek wet & dry sąlygas. 10.Uždarų ląstelių struktūrą, ne sugeriantis, drėgmei atsparus, geras atsparumas vandeniui. 11.Atspari vandens, tepalų, rūgštinių, šarminių metalų ir kitų cheminių medžiagų, korozijos. 12.Geras smūgis / pagalvėle rezultatus. 13.Gali būti atsparus ir šalčio poveikio. 14.Uždarųjų ląstelių, gera garso izoliacija. 15.Pailgėjimas ir atoveiksmis bus atlikti geriau nei kitos medžiagos. 16.Atgal mygtukai su tvirtos gumos, paprastas montavimas, patogus ir tvirtas, jūs galite lengvai gauti. 17.Puikiai papuošti jūsų valtis.visada rodo savo žavinga ir pabrėžti savo valtis.

Paketą Sudaro: 1 x Valtis Grindys Lapo PASTABA: 1. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti. 2. Spalva gali skirtis nuo skirtumo ekranas, pls suprasti.

Žymos: eva putų modelio lapus, ekologiškų putų lakštai, 1mm eva putų lakštai, eva putos lakštais brėžiniai, eva putos lakštais star, eva putų krūtinės, eva putos lakštais, kanada, šilko putplasčio lakštai, pilkos spalvos putų lakštai, plonas eva putų lapas

Savybės Atsparus vandeniui neslidus uv-atspari lipni
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 240x90cm
spalva Mediena, Rudos Spalvos Su Baltomis Juostelėmis
Valčių Aksesuarai Grindys Kiliminė Danga, Kilimas Pad Mat
Tipas Tiko Denio Personalinė Valtis
Grindų Kilimėlis Valčių, laivų, jachtų, laivų, dokas, sporto salė ir t.t
Tinka Valtis Kilimų EVA Jachta Grindys
Medžiaga EVA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai