1 Nustatyti Nematomas, Paslėptas Rda Nemokamai Atidarymo Pažangios Jutiklio Kabineto Užrakinti Spintelę Spinta, Batų Spintelės Stalčių Durų Elektroninis Užraktas

w184598

€5.97

-2.56

€8.53

-30 %

Nauja prekė

62911 Rekomendacija Savybės:

1.Du Atrakinti Režimai: Naudoti kortelę atrakinti (tai yra idealus naudoti namuose); vartotojo kortelė + Valdymo kortele atrakinti (tai yra puikus naudoti, verslo, pavyzdžiui, viešbutis, masažas ir kt.).

2.Kostiumą:Šis Elektroninis Kabineto Lock Kit Rinkinys yra naudojamas spintą, stalčių, spintelę, laikymo dėžutė ir pan.namų ar įmonės: prekybos centras, pirtis, klubas, treniruoklių salė, plaukimo stadionuose, biblioteka, gamyklos ir biuro.

3.Automatinis:Naudokite ID kortelę, už spintos, spynos bus brūkštelėkite ir atidaryti duris

Aprašymas:

Jis gali suteikti gerą saugumo saugoti tavo asmeninius daiktus, o apsaugoti savo privatumą.Jis taip pat gali pagerinti vaikų saugumą namuose, kad jūsų vaikai ar vaikai nemokamai ir atidarykite stalčių ar spintos duris.

Techniniai duomenys:

Spalva:pilka

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

Modellnummer: SHGO

Pakuotė:

1x Užrakinti be baterijų

1x ID Tegus (Mėlyna, dirbti maždaug 2,5 CM atstumu)

1x ID kortelę (darbas ne apie 4,5 CM atstumu)

1x Pakuotės Varžtais

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: protingo namo baldai, mikroschema skaitytuvas, durų raktas, rfid žymė, kopijuoklio rda, rfid skaitytuvas, 125khz ritė, lector nfc, spinta durys, elektroninių spintelę spynos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai