Modernaus Stiliaus Šaldytuvas Lipdukai Kino Kūrybos Visiškai Lipnus Dekoro Savarankiškai patikimas Mokymai aplinkosaugos ¾enklelis Virtuvės Dekoro Gėlių

w185054

€12.28

-1.22

€13.50

-9 %

Nauja prekė

Numatytasis Dydis/Pasirinktinis Dydis

1. Gaminio Dydis: SizeA: 60cm*150cm SizeB: 60cm*180cm SizeC: Pasirinktinis Dydis Pranešimas: a) dydis, lipnios etiketės turėtų būti nustatomas, kai užsakymo pateikimo.Klientai gali atlikti atitinkamus gabalai pagal jų pačių pageidavimus ir reikalavimus, kai, naudojant konkretų siužetą.b) Mes galime pateikti individualų dydį paslauga, jei jums reikia kitų dydžių, susisiekite su savo paslaugų teikėju, kad.

Visai Gabalas Paketas

>Jeigu jums reikia, jūs galite atlikite šiuos veiksmus, kad, arba susisiekti su mūsų paslaugų teikėjo pagalbos.a).Pridėti šabloną, kurį norite pirkinių krepšelį b).Pasirinkite spalvą vadinamas "Full Service" ir pasirinkti tą patį dydį, kaip etiketė norite pirkti vėl (paprastai paskutinis pasirinkimas) c).Eiti į krepšelį ir pasirinkti dvi galimybes ir pateikti užsakymą. >Po faktinio tyrimo, kartu su klientų atsiliepimus, rasite, kad kai kurie klientai gali nepavykti įdiegti gerai.Todėl, siekiant sudaryti palankesnes sąlygas naudoti dauguma klientų, mes teikiame visas gabalas lipdukai, tai yra labai lengva įdiegti, taip pat prašome kreiptis į mus tiesiogiai, jei turite kokių nors klausimų, mes atidžiai teikiame kompleksines paslaugas. >Visą šaldytuvas lipdukas yra apsaugotas kartono vamzdžių.Tai yra ilgas paketą ir užima daug laiko.Jei plotis duris lipdukas viršija 90 cm, kaina bus šiek tiek brangesnis.Prašome pasirinkti spalvą, "pilno aptarnavimo" ir dydį "95x215cm".

Kitos Aprašymas

1. Funkcijos: Durų Apdailos, atsparus Vandeniui Durų "PASIDARYK pats" Renovacija Lipdukai,ekologišką, Jokio Kvapo 2. Taikymo Sritis: Šaldytuvas,žinoma, kitas sritis,kaip ir Durys, Spintos, Spinta , arba Sienos, 3. Produkto Tipas: Creative "PASIDARYK pats" 3D Durų Lipdukas Tapetai, Freskos, Decal, Plakatas 4. Produkto savybės: Visi mūsų stickes yra pagaminti iš eco-friendly vinilo, tai yra nuimamas ir vandeniui, ir.Jis gali būti tinkamas bet švarus, sausas, lygus laisvojo paviršiaus.Lengva žievelės ir klijuoti.

Šiltas Patarimai

1. Prieš pradėdami klijuoti šį produktą, prašome patikrinti, ar dvi dalys lipdukas yra vienodo ilgio.Jei ne, prašome susisiekti su mumis dabar, mes jums susidoroti su jį už jus. 2. Prieš įdiegdami programą, atkreipkite žiūrėti diegimo veiksmus.Pagal ekranas, švaraus paviršiaus ir durų purškimo kai vandens ant jo, ir tada pradėti klijuoti.Tai padės jums išvengti overstretching etiketės, kurie gali padaryti ilgis dviejų dalių etiketės skiriasi. 3. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas 4. Šiek tiek spalvų skirtumas negali būti vengiama, nes skirtumas ekrano ir fotografavimo šviesos.Prašome kreiptis į tikrasis produktas spalvos.Jei negalite priimti, prašome don ' t buy it!!!!

Žymos: šaldytuvas vinilo, dalykas apdaila, virtuvė, apdailos juosta virtuvė, šaldytuvas wrap, ritinio apdaila, virtuvė, Virtuvės Sienų Apdaila, durų wrap, fridg tapetai, 3d šaldytuvas lipdukas durų dangtis, šventykla apdaila, virtuvė

Funkcija Eco-friendly,Jokio Kvapo,Lengva "PASIDARYK pats"
Dydis 4 2vnt*47.5 cm*215cm/95*215cm
Privalumas Lipnios,atsparus Vandeniui,Išimamą
Medžiaga PVC
Įėjimo Šaldytuvas tapetai Tapetai priekiniai Šaldytuvas namuose
Dydis 1 2vnt*38.5 cm*200cm/77cm*200cm
Temos modelis
Stilius Modernus Šaldytuvas Plakatas
Šaldytuvas sienų tapetai Pirkimas namuose dekoro dizainas
Punktas Gamtos Lanscape Nuotrauką Ant Durų
Dydis 3 2vnt*45cm*200cm/90cm*200cm
Vientisas gabalas Mes galime suteikti vientisas gabalas paslaugų, jeigu jūs mokate už papildomą mokestį.
Dydis 2 2vnt*42.5 cm*215cm/85cm*215cm
Lipni tapetai už durų tapetų sienos į ritinius
Taikymo erdvė Vaiko Kambarys,mergaičių Kambario,svetainės,Namo Sienos
Pasirinktinis Dydis Mes galime pateikti užsakymą dydis paslaugą, jei norite mokėti papildomų išlaidų.
Šaldytuvas tapetai, 3d sienų lipdukai namų dekoro kambarį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai