24 Val. Cikliniai Laikmačio Jungiklis Virtuvės Laikmatis Lizdo Linijos Universalus Laikas Lizdas Mechaninis Laikmatis 230V 13A UK Kištukas

w18537

€14.69

Nauja prekė

Savybės:

1.48 rinkiniai jungiklis laikas:15 minučių-24 valandos.

2.Žiūrėti lygio mechaninė pavarų,tikslus ir patvarus.

3.Turi smart atskaitą ir auto power off founctions.

4.13 didelės galios,taikoma daugelyje namų pažangi prietaisų parametrus.

5.PC Aplinkos Apsaugos Medžiaga: Pirmos klasės PC medžiagos,patvarus ir anti-rudenį.Aprašymai: 1.Tai yra 24 valandos prijungti mechaninė pakilti programuojamas laikmatis jungiklis,su 16A didelės galios.

2.Mini dydis,patogu nešiotis ir naudoti.

3.Jis tinka visų rūšių elektros prietaisams, kurių turi būti įjungtas ir išjungtas reguliariai, pavyzdžiui, vandens šildytuvai, maršrutizatoriai, akvariumai, mobiliuosius telefonus ir kt.Specifikacijos: Kištuko Tipas: UK Kištukas

Įrengimas: Plug-in Tipo

Įtampa: 230V

Srovė:13A

Operrate temperatūra:-10~55°

Spalva:juoda

Prekės dydis:78x78x80mm

Prekės svoris:134g pakuotę Įeina: 1 x Laikmačio Jungiklis Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Dėl asmens matavimo technika yra įvairių, gali būti 1-3 cm paklaida fiziškai.Ačiū!

Apie Atsiliepimą:

Mieli draugai: Sveiki atvykę į mano parduotuvę, ačiū!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, pardavėjams, jei jus tenkina prekių, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių skatinti, jei nesate 100% patenkintas produktu, būtinai susisiekite su manimi, prašome, tiesiog paspauskite blogas peržiūros.Manau, mes galime išspręsti šią problemą kartu.

Kokybės užtikrinimas:

1.Vienerių metų garantija.

2.Jei prekė yra su trūkumais gavusi, ji turėtų būti per 7days nuo gavimo datos keitimosi naują (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo.Pirmą 1 mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos(iš jav į savo vietą);Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.Vieną mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie, atgal kaip įmanoma greičiau.

5.Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

Susisiekite Su Manimi:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis .

Žymos: gitara switcher, laikmatis 230v skaitmeninis, lizdas laikas, relė laikmatis, 13a jungiklis, kištukinis lizdas, , dvivietis kištukinis lizdas uk, kištukinis lizdas su įžeminimo kontaktu laikmatis, mechaninis laikmatis vaizdo, maitinimo adapteris su laikmačiu, pedalas switcher

Teorija Mechaninė
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Mini
Prekės Pavadinimas MRACAPIG
Naudojimas Laikmačio Jungiklis
Modelio Numeris TE-22A

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai