AVATTO i07 Mini Belaidė Pristatymas Lazerinė Rodyklė, "PowerPoint" Vedėjas ,PPT Clicker Nuotolinio Valdymo Pen Mokymo Posėdis

w185532

€7.44

-4.38

€11.82

-37 %

Nauja prekė

IŠRYŠKINTI

[ Pakankamai mažas, kaip parkeris ] - i07 Vedėjas yra Galingas Wireless presenter "saugus" Powerpoint " patarimų.Jis padės jums paleisti savo Skaidrių sklandžiai, kaip magas.Patogiau laikyti rankose.Pakankamai mažas, kaip parkeris už bet kurią kišenę ar paketas.

[ 300ft belaidžio valdymo blyksčių ] - i07 Belaidžio Vedėja, ji yra įrengta su aukščiausios kokybės mikroschema, iki 300ft belaidžio valdymo blyksčių.Veikiantys 2.4 G RD dažnis, tai ISM laisvą dažnį ir gali būti naudojamas visame pasaulyje.

[ Auto Standby ] - Ateina su auto laukimo ir gilaus miego funkcijos, energijos taupymo ir patvarus naudoti ir įrengti atskirą jungiklį ir efektyviau padeda išvengti nepageidaujamų energijos sunaudojimas, kai jūs įdėti jį į savo krepšį.

[ Paramos Hipersaitus ] - Su raudona rodykle gauna visą kambarį, orientuota į svarbiausių punktų.Ji taip pat apima daugiau funkcijų page up, page down, žaisti skaidres, juoda ekraną, "PowerPoint" pateiktis.

[ Plug ir Play ] - mini Nano USB imtuvas palaiko Plug and Play.Ne vairuotojas yra būtinas.Palaiko "Windows", "Linux", "Android", "Mac OS" ir "Google Skaidres,, MS Word", "Excel", "PowerPoint", ACD See, interneto svetainės ir t.t.

SPECIFIKACIJA

-- Technologija: Radijo Dažnio

-- Dažnis: RF 2.4 GHz

-- Max Išėjimas: mažiau nei 5mW

- Šviesa Atstumas: >200m

-- Baterijos: 1 x AAA Baterijos (neįtraukta)

-- Darbinė Įtampa: 1.5 V

-- Miego Dabartinės mažiau than10uA

-- Aspektą: 138*20*16.5 mm

-- Svoris: 30g

PAKAVIMO SĄRAŠAS

1 * Wireless Presenter nuotolinio valdymo

1 * Belaidis Imtuvas

1 * Naudotojo Vadovas

1 * Aksominis maišelis

Žymos: disco lazeris, dokumentų pateikimas, kontrolės "powerpoint", andoer europos sąjungos oficialusis, "bluetooth" remot, lazerinis, 423 mhz nuotolinio valdymo pultas, lazerio "powerpoint", leganza nuotolinio valdymo, clicker šuo

Dažnis 433 MHz
suppport langų /
Dydis 138*20*16.5mm
Belaidis Ryšys RF
Pakuotė Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Tipas Lazerio Vedėjas
Modelio Numeris i07
Kanalas 1
Baterija 1 x AAA baterijos (neįtraukta)
Valdymo Atstumas 100M
Naudoti Projektoriai
Prekės Pavadinimas AVATTO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai