Nauja
Laukinių Sibiro Chaga Grybų Naujo Derliaus

Laukinių Sibiro Chaga Grybų Naujo Derliaus

w186166

€11.68

-1.31

€12.99

-10 %

Nauja prekė

Įsikūręs pietų-vidurio Sibiro, ne toli nuo mongolijos sienos ir apsuptas kalnų, miškų ir laukinės upės, Baikalas yra didžiulė ir kvapą srityje gamtos grožį.

Baikalo ežeras yra namo daugiau nei 2000 rūšių augalų ir gyvūnų, du trečdaliai iš jų galima rasti niekur kitur pasaulyje.Kalnai, ežerai, čia lieka švarus, o miškai, punktyras slėniuose ir kalnų šlaituose, kad oro tikrai sveikas.Ačiū, kad būtų atsargūs, gamtos apsauga, retų vaistinių augalų vis dar auga srityje.

Mūsų gaminiai yra iš nevartotas krantų Baikalo Ežero kranto Sibire, Rusijoje.

Chaga (Inonotus Obliquus) yra gydomųjų grybų dažniausiai aptinkami ant beržų.Skiriasi nuo kitų grybų, ji auga jos sclerotium ar grybiena, iš išorės medžio, o ne vaisinės įstaigų.Chaga grybų tikrai yra įspūdingiausias jų antioksidantų kiekis.Sibiro chaga grybai turi mažai kalorijų, labai daug skaidulų ir be riebalų, cukraus ir angliavandenių.Antioksidantas.Sumažina DNR pažeidimai..Imuninės Sistemos Stiprinimas..Virškinimo Parama. Kepenų Apsaugos.Padeda palaikyti Optimalų Pažinimo Funkcija.Padeda palaikyti Sveiką Kraujo Cukraus kiekį.

Kaip naudoti:

Be to, maisto papildai, per miltelius arba tabletes, pagrindinis būdas, dauguma žmonių suvartoja šis maistingas grybų yra alaus, tai kaip arbata.Šaukštą iš Chaga, ir įdėkite jį į arbatinukas.Supilkite apie 300ml verdančio vandens ir uždenkite dangčiu.Užvirinti ji 3-5 minutes.

Žymos: grybų grybiena, morel, ženšenis oolong arbata, chaga, grybų auga krepšiai, dmaa, ženšenio šaknys, chaga grybų, salajeet, grybų grybiena

Komponentas Laukinių Grybų Chaga
Kiekis 1 Krepšys
NET WT 100g/250g/500g/1000g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai