Nešiojamų Porų Švarus Ergonomiškas Veido Profesinės Salonas Įkrovimo Stiprus Odos Priežiūros Dulkių Siurbimo Nosies Blackhead Valiklis Spuogai

w186220

€8.12

-3.65

€11.77

-31 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Juodagalvių Pašalinti: Mūsų blackhead šalinimo įrankis padės jums pašalinti erzina inkštirų ant nosies geriau ir giliau, pašalinti blackhead spuogai, nušveisti negyvas odos ir išspręsti jūsų odos problemas kartą ir visiems laikams

2. Stipri siurbimo: Tai blackhead valiklis yra pateikiamas su 5 skirtingų siurbimo galvutės.Reguliuojama siurbimo stiprumo, todėl tinka įvairių odos srityse.Galite nustatyti norimą lygį nosies extractor su blackhead valiklis naudoja pažangi dulkių siurbimo technologija, kuris yra fizinis valymo metodas, kuris yra ne tik saugus, bet taip pat veiksmingai pašalina inkštirus / whitehead / komedonų su stipri siurbimo.

3. Veiksmingai: elektros porų švaresnis naudoja naujoviškas fizikos vakuumo technologiją, kuri veiksmingai pašalina inkštirus, porų, ypač užsispyręs inkštirų su stipri siurbimo, neturi pažeisti odą, pvz., ar metalo dulkių siurbliai.

4. Įkraunamas: Tai blackhead dulkių valiklis turi įkraunamą USB ličio baterija.Jūs galite įkrauti savo porų švaresnis, bet kuriuo metu, bet kur, su USB laidu, nereikia nerimauti dėl baterijos keitimas.

5. Nešiojamieji: dydis yra apie 43 x 165mm/1,7 x 6.5 colių, lengva nešioti, jūs galite įdėti ją į kišenę ir imtis savo šeimą į saugią kelionę.

Specifikacija

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta

Dydis(L x W): Apie 43 x 165mm/1,7 x 6.5 colių

Baterija: 450mAh daugkartinio įkrovimo baterija(built-in)

Pakuotė:

1pc x Blackhead Valiklis

5vnt x Siurbimo galvutės

Skelbimas:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti 0.5-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: c1 dulkių siurblys, g1 vakuuminio, cecotec mop, xiomi vacum švaresnis 1c, pro dulkių porų švaresnis blackhead valiklis elektros, MIjia G1 robotas, skv4109gl xiaomi, xiaomi mija styj02ym, filtras dulkių " ryklių, xiaomi mi robotas s5

Modelio Numeris hy9
Medžiaga Kita
Dydis 43 x 165mm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Funkcija Veido Švarus
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
kilmės vieta Kinija
Prekės Pavadinimas GETHOME

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai