Dvipusis Wifi Smart Šviesos Jungiklio Skydelis, Valdymas Balsu Bevielis Sienos Switche UK ES Nuotolinio valdymo pultas su Alexa "Google" pradinis 1/2/3 Gauja

w18699

€20.86

Nauja prekė

Gaminio Parametrų:

Tipas: WiFi Smart Switch Panel Medžiaga: PC V0 atspari Ugniai + ABS Prekės Spalva: Balta/Juoda Funkcija: Wi-Fi Gniūžtės būdas kontroliuoti, Suderinama su "Amazon" Alexa Echo "Google" pradinis Asistentas Maitinimo šaltinis: AC 95-250V 50/60Hz Max Srovė:10A /250v/gauja Max Galia: 2000W / gauja Darbinė Temperatūra: -10℃-45℃ (14℉- 113℉) Drėgnumo:≤80% Nemokama programa: Tuya Smart ES/JK Dydis: 86*86*35mm(3.4*3.4*1.4 coliai) Wi-Fi Tipas: 2,4 GHz, 802.11 b/g/n Sertifikavimas: CE, RoHS, FCC

Priminimas:

Šis jungiklis Netural Linijos reikia.Prieš pirkdami, prašome patvirtinti, jei jūsų Namas turi Netural Linija šis Jungiklis.

Produkto Savybės:

1.Nuotolinio Valdymo Pultas Nuolat prijungti šią WiFi smart Switch su jūsų vietinio tinklo (palaiko tik 2,4 GHz), galite nuotoliniu būdu valdyti Smart Įjunkite savo " smartphone Imituoti, kai jūs paliekate namus. 2.Dalis Prietaisu galite pasidalinti kontrolės prietaisas, su savo šeima ar draugais, todėl jie gali taip pat būti valdomas. 3. Balso Kontrolė Sujungę Protingas garsiakalbis, tokių kaip "Amazon", Alexa, Google Namuose, jūs galėsite kontroliuoti savo namų apyvokos prietaisai balsu.. 4.Laikmatis ir Automatinis Sukelti Savo ruožtu prijungti prietaisai įjungti ir išjungti per paskirtą laiką.Tvarkaraštis kambarį ventiliatorius, įjungti ryte arba planuoti savo vaikams " žibintas išjunkite, leiskite jiems žinoti, tai prieš miegą, 5.Ne Stebulės Reikia Smart plug veikia su bet kuriuo garantuotas 2,4 GHz bevielio tinklo, nenaudojant atskirą centru.Priminimas: Šis jungiklis Netural Linijos reikia.Prieš pirkdami, prašome patvirtinti, jei jūsų Namas turi Netural Linija šis Jungiklis.

Kaip tai Laidai? (Imtis 1 gauja Dvigubas jungiklis pavyzdžiui)

1. Kapitonas jungiklis turi naudotis live laidą ir neutralus laidas teikti maitinimo.Kaip parodyta 1 pav., 2. 2. Į slaver jungiklis turi naudotis live laidą ir neutralus laidas teikti maitinimo.Kaip parodyta 3, 4. 3. Vienas galas lemputės prijungtas prie neutralios linijos, kaip parodyta 6 Pav.; kitas galas prijungtas prie live wire anga pagrindinis jungiklis, kaip parodyta 5 Pav. Aukštyn ir žemyn pozicijas pagrindinis jungiklis ir slaver jungiklis gali būti pakeistas.Prašome atkreipti dėmesį, kad dviejų krypčių jungikliai atsirasti poromis, ir jie jau yra suporuotas, kai jie siunčiami iš gamyklos.

Kaip pagrindinis Jungiklis yra Laidai? (Imtis 3 gauja jungiklio, kaip pavyzdys)

Visų pirma, perėjimas reikia gyventi vielos ir neutralaus laido teikti maitinimo, kaip parodyta 1 ir 3. Tada prijunkite 2, 4, 5, 6 pagal prijungimo būdą paveikslėlyje.Galite būti tikri, kad yra labai išsami instrukcija pakuotėje.Be to, jūs galite taip pat kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Kur ji naudojama?

Jungiklio skydelis gali būti naudojamas bet kokioje padėtyje, kai jums reikia pakeisti originalaus jungiklio skydelis (prašome atkreipti dėmesį į tinkamą modelį) Jungiklio skydelis gali kontroliuoti šviesos lemputes, ventiliatoriai, kitų buitinių prietaisų, kurie turi būti kontroliuojami jungikliai ir kt. (prašome atkreipti dėmesį į galios)

Kaip tai veikia

1. Smart Switch prisijungia prie serverio per "Wi-Fi", ir informuoja apie esamą Įjunkite, kad galėtumėte pamatyti tikrą statusą prietaisas jūsų išmaniajame telefone. 2. Savo valdymo komandos yra įkelta į serverį per telefono tinklas, ir serveris perduoda valdymo komandas Smart Switch.Jungiklis veikia jūsų ar off komandas.Galite būti tikri, kad duomenų perdavimas yra labai saugus per šifravimas.

Du Kontrolės Būdai

Jungiklis turi du kontrolės būdai: Touch kontrolės ir Išmaniųjų telefonų " Wi-Fi nuotolinio valdymo pultu.

Vocie Kontrolės

Jungiklis gali būti kontroliuojami smart garsiakalbius, pvz., "Amazon", Alexa, Google padėjėja ir pan.Jūs galite gyventi elegantiškai, o išlaisvinti savo rankas, kaip jūs turite profesinių butler.

Nuotolinio valdymo pultas

Išmaniojo telefono nuotolinio valdymo pultu.Jūs galite kontroliuoti įjungti bet kur ir bet kada.Tuo pačiu metu, jūs galite grupė kelis lemputes ir kontrolės grupės

Suplanuotas Užduotis

Galite nustatyti laikmačio funkcija, kai kurie įrenginiai gali veikti automatiškai, kai jums palikti, arba grįžti namo.

Lengvai Naudoti

Į Switchs yra suprojektuoti, kad tiktų UK, ES standartus atitinkamai

Nekilnojamojo Kulka

Kas pakuotėje?

1 pagrindinis jungiklis 2, Slaver jungiklis 3,Dvi montavimo varžtai

Kaip atsisiųsti APP

Prašome Atidaryti "app store", ieško "Tuya smart" arba "Smart Gyvenimas" , ir ją įdiegti.Ar Jūs galite taip pat nuskenuokite QR kodą žemiau, jei norite atsisiųsti.

Kaip Add Device APP

Įdiegus programėlę ir užregistruoti savo sąskaitą.Tai trunka tik šešias paprastus veiksmus, norėdami prisijungti prie sistemos. 1. Spustelėkite "+" pagrindinėje sąsajoje. 2. Pasirinkite "auto scan" funkcija 3. Pasirinkite "Wi-fi" jūs norite, kad jūsų prietaiso prisijungti (ir jūsų išmanusis telefonas taip pat turėtų prisijungti prie šio Wi-fi"), ir įveskite WiFi slaptažodį. 4. Paleiskite prietaisą ir palaukite 1 minutę(prijungus neutralus ir live laidai, maitinimo įjungimas kartu užtikrinant saugą). 5. Kai programa atranda, kad prietaisas bus rodomas paieškos puslapį. 6. Nurodykite prietaiso tinkamą pavadinimą, kurį labai lengva valdyti.PASTABA: 1. Tik pagrindinis jungiklis turi būti įtraukta į programą.Į slaver jungiklis buvo suporuotas su pagrindinis jungiklis.Žinoma, ji gali būti konfigūruojamas pagal vadovo. 2. Išdėstymas nėra skaidrus.Kai indikatorius yra žalias, paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką arba vidurinį mygtuką, išgirsite relės darbo ir indikatorius keičia spalvą iš raudonos į mėlyną, jungiklis bus įvesti sąrankos režimą

Žymos: "ios" namų automatikos, namų smart, sonoff perjunkite wi-fi, plytelių dalykėlių, perjunkite wi-fi, vielos sienos jungiklis, wifi smart swich pritemdomi, durų tuya smart, alexa, homekit jungiklis

Medžiaga PC V0 atspari Ugniai + ABS
STANDARTAS ES/JK
Maitinimo Šaltinis AC 95-250V 50/60Hz
Funkcija "Wi-Fi" Vilkti būdas kontroliuoti
APP1 smart gyvenimo
Sertifikavimo CE, Rohs, FCC
Dydis 86*86*35mm
Funkcija 1 Suderinama su "Amazon" Alexa Echo "Google" pradinis Asistentas
Modelio Numeris KWBJ-QB-TW
Darbinė Temperatūra -10℃-45℃ (14℉- 113℉)
type1 Dviejų krypčių kontrolė
Prekės Pavadinimas RightSitu
"Wi-Fi" Tipo 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Max Srovė 10A /250v/gauja
Suderinamumas Viskas Suderinama
Tipas wifi smart switch panel
App tuya smart
Kamera Įrengta No
spalva balta/juoda
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai