Akcinė 70mai Brūkšnys Cam 4K A800S Built-in GPS SONY IMX415 140FOV ADAS Paramą 24H Stovėjimo Priežiūros per 70mai Hardwire Rinkinys

w187177

€86.79

-80.11

€166.90

-47 %

Nauja prekė

Skelbimas:

70mai A800S buvo perduotas mūsų HK sandėlį, kad ji dabar, ir bus siunčiamas prieš 2021.02.09.

70mai Brūkšnys Cam 4K A800S Built-in GPS SONY IMX415 140FOV ADAS Paramą 24H Stovėjimo Priežiūros per 70mai Hardwire Rinkinys

Dual-Channel su žymiais Vaizdo Kokybė

Į A800S naudoja 7 sluoksnių aukštos kokybės stikliniai lęšiai su F1.8 diafragmos ir "Sony" IMX415 Jutiklis, kad procesas kadrus pristato vaizdus geriau aiškumas ir ryškumas.

Super Aukšta Rezoliucija 4K UHD

Į A800S verčia ribas vaizdo kokybė su pramonės aukščiausios raiškos standarto--iki 4K Itin Aukštos raiškos apie 3840*2160P--teikiant neįtikėtinai aiškūs rėmai, kai jūs į kelionę.

Galingas Naktinio Matymo

Į A800S naudoja F1.8 diafragmos objektyvas su 3D DNR (Dinaminis Triukšmo Mažinimas) technologiją ir "smart" AI algoritmas sumažina vaizdo triukšmą.Tai suteikia A800S neįvykdyti mažai šviesos našumą, sukurti aiškius vaizdus per bet kuriuo paros metu arba, esant tam tikroms oro sąlygoms.

Pažangūs Vairuotojo Pagalbos Sistemos (ADAS)

To ADAS bus aptinka savo aplinkoje ir naudoja balso perspėjimus, kad įspėtų jus, saugumo problemas.

Įmontuotas GPS

Stebi ir rodo realaus laiko kelionės duomenis, įskaitant laiką, greitis(km/h,mph) ir koordinates.Dainos tikslios vietos, įvykus avarijai, jei vienas turi atsirasti, labai svarbus pagalbos kelyje ir draudimo išmokų.

24 Valandų Priežiūra, Automobilių Stovėjimo Aikštelė

Nuolat stebėti, kai jūs asre toli.Built-in G-jutiklis gali aptikti staiga kokteilius ar susidūrimų, o jūsų automobilis stovi, ir bus automatiškai pradėti filmuoti, fiksuoti visus galimus incidentus.Jei avarinės vaizdo įrašą, brūkšnys cam bus pranešti jums balso per įspėjimo, kai jis pasuko atgal.

In-app Kontrolės & filmuotą Medžiagą Bendrinimo

Į 70mai App "palaiko tiek" iOS " ir "Android" sistemų,leidžia jums peržiūrėti ir atsisiųsti HD vaizdo įrašus inreal laiko, per brūkšnelį cam "Wi-Fi".Taip pat spynos, avarinis vaizdo įrašus į "Įvykio Failą" užkirsti kelią perrašyti.

Linijos Įrašymas

Į A800S naudoja loop įrašymo nuolat perrašyti loder filmuotą medžiagą, kad jūsų atminties kortelėje nėra paleisti iš vietos.Galite patikrinti bei atsisiųsti, įrašyti vaizdo įrašus, 70mai App.

DIDELĖS IŠTVERMĖS 64GB Micro SD Kortelę NUPLAUKITE-1 U3 Max 100MB/S Skaityti TF Kortelę tik už 70mai 4K Brūkšnys Cam A800S

U1(UHS-1) arba aukščiau/NUPLAUKITE-1 U3 kortelės

Geriausia tiktų 70mai 4K brūkšnys cam A800S

Atminties kortelė gali būti sugadinti ar susidėvėję po kartotinių ciklų perrašymui, ir tai gali turėti įtakos jos gebėjimas išsaugoti vaizdo ir vaizdo failus.

jei taip atsitinka, nedelsiant jį pakeisti nauju atminties kortelę.

*DIDELĖS IŠTVERMĖS UHS-I (U3) 64GB SD Kortelę, max iki 100 MB/s read, 45MB/s rašymas. 70mai Aparatūros Komplektas

Už Automobilių Priežiūros Režimas

Užtikrina elektros energijos brūkšnys cam tp tęsti veiklą, kai automobilis stovi.

DUK Common Klausimų:

Klausimas 1: 70mai Aparatūros Rinkinys: Kur galima rasti anglų kalba, Naudotojo vadovas, ir kaip įdiegti įrangą rinkinį?

Mes turime 70mai aparatūros montavimo rinkinys video padėti visiems 70mai vartotojams įdiegti 70mai aparatūros komplektas, štai nuoroda: https://youtu.be/bj1pymYvLuw

Galite patikrinti į anglų Aparatūros Rinkinys, Naudotojo Vadovas su šią nuorodą:

APP Klausimų:

1 klausimas: Kaip gauti patvirtinimo kodą?

1. Kai kurių laiškų, negali gauti patvirtinimo kodą, tuoj pat, nes serveris nedelsiant.Patikrinimo kodą, turėtų būti gautas per 30 minučių.

2. Galite naudoti kitą el. laišką arba naudoti Facebook prisijungti tiesiogiai, jei registracijos patvirtinimo kodą, trunka per ilgai, gauti.

Aparatūros Klausimų:

1 klausimas: Kaip išspręsti automatiškai iš naujo paleisti problema

Dauguma automatiškai iš naujo paleisti problema kilo dėl elektros energijos tiekimo ar Micro SD kortelės, prašome pabandyti sprendimas žingsnis po žingsnio:

1. Perkelkite savo A800S į savo namus ir naudoti kitą įkrovimo kabelį prijunkite maitinimo šaltinis.

2. Prašome naudoti kitą "Micro SD" kortelę, jeigu žingsnis 1 neveikia

3. Prašome atkreipti trumpą vaizdo ir pasidalinti nuorodą į mus per [email protected] jei " 1 žingsnis&2 neveikia.Taigi, kaip mes galime jums padėti išspręsti šią problemą.

Klausimas 2: Kaip pasirinkti gerą Micro SD kortelė 70mai Brūkšnys Cam A800S?

Į 4K rezoliuciją turi aukštą Micro SD kortelės, kuri turi U1&Class 10 standartinę atminties kortelę.Įsitikinkite, kad jūsų Micro SD kortelės yra U1 ir "Class 10" logotipas.

3 klausimas: ar galiu įjungti stovėjimo priežiūros režimas be 70mai Aparatūros Komplektas?

Ne, automobilių Stovėjimo Priežiūros Režimas gali būti aktyvuotas diegti 70mai Aparatūros Rinkinys.

Firmware Klausimų:

Klausimas 1:, Kaip atnaujinti firmware?

Čia yra atnaujinti kelio 70mai PROGRAMA: Parsisiųsti 70mai APP---Sudaryti sąlygas A800S hotpot ir prijungti savo telefoną prietaise------ Bakstelėkite programėlę viršutiniame kairiajame piktogramos---- Rinktis Savo prietaiso------Atsisiųskite naujausią firmware----Prijunkite savo telefoną ir tiesioginio firmware į A800S----Prijunkite energijos išteklių ir laukti, kol pavyko atnaujinti

2 klausimas: Ar A800S paramos valdymo balsu?

Ne, Brūkšnys Cam A800S nepalaiko balsu.

3 klausimas: Kaip man pereiti nuo km/h, MPH?

Brūkšnys Cam A800S neturi, tai šis variantas dar, bet mes pridėti šią parinktį, jei norite, kad nustatymo sąrašo į kitą programinės įrangos versija, galite atnaujinti savo aparatinę programinę įrangą į naujausią versiją naudoti MPH tuo metu.

Žymos: 70mai xiaomi, gp tracker, tv, 70mai, 70may brūkšnys cam pro, xiaomi pro plus, vaizdo įrašymas, apsaugos a800, muama ryoko wifi router, mi dvr

Kameros Rezoliucija 3840x2160
Video Kodas H. 264
OSD Kalba Ispanų
Originalioje Pakuotėje Taip
Max Išorinė Atmintis 128G
Baterija Built-in
Vaizdo Jutiklis SONY IMX415
Sertifikavimo FCC
Prekės Pavadinimas 70mai
Baterijos Veikimo Trukmė No
GPS logger Vidaus
Ekrano santykis 16
Vaizdo Formatas mp4
Chipset Gamintojas HISILICON
Kilmės KN(Kilmės)
Peržiūrėti Kampas 105°-140°
Sąsaja Micro SD/TF
Surinkimo Režimas Nešiojamų Diktofonas
Ekranas LCD
Jutiklinis Ekranas No
Elemento Tipas Automobilių DVR
Pikselių 800Mega
Skaičius Objektyvai 2
Ekrano Dydis 3"-5"
Specialios Funkcijos Wifi Funkcija
Kadrų Per Sekundę 30
Galinio Vaizdo Kamera Taip
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai