3PCS Mados Šiltas Dangtelis Trooper Žiemos Skrybėlės Klasikinė Skrybėlė Vyrai Moterys rusijos Trapper Hat Vėjo Veidą Padengti Objektyvo Stiklai

w18738

€9.30

-4.17

€13.47

-30 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Geriausias Derinys: rusų trapper hat, kuris gali išlaikyti galvą šiltas ir apsaugoti savo ausis.nuimamas vėjo veido gaubtas yra kvėpavimo vožtuvas, geras oro pralaidumas.juoda lęšių akinius gali vėjo ir apsaugo akis,kai slidinėjimas, tai gali padėti išvengti žalos baltos šviesos akinius.

2、Aukštos Kokybės Medžiaga: Vėjo poliesteris izoliacinės išorinis apvalkalas kartu su prabangus vidinis dirbtiniais kailiais sluoksnis labai veiksmingai saugo jūsų galvos daugiau šilčiau.

3、Šiltas Šalikas: Pailginti smakro dirželio kaip kombinezonai su antkrūtiniais apsaugoti jūsų kaklą nuo invazijos šaltas vėjas, super šiltas, minkštas ir patogus.Ausų atvartais, taip pat gali būti dėvėti žemyn papildomą šilumą ir stiliaus ar tvarkingai sulankstyti ir pririštą prie sprando.Labai lengvas, neįtikėtinai minkštas ir šiltas.

4、Multi-funkcija Žiemos Skrybėlę: puikus derinys šiltas ir stilingas, itin šiltu dirbtiniais kailiais ausų atvartais, jūsų geriausias žiemos skrybėlę.Nuostabią skrybėlę nešioti, o slidinėjimas, snieglenčių sportas, čiuožimas, kinkinius, plaukimas, kempingas, žygiai, arba bet lauko sporto ir veiklą.

5、Unisex Dangtelis: Vienas dydis, labiausiai, idealiai tinka apie 22 cm, 24 cm galvos apimtis tinka labiausiai paauglių ir suaugusiųjų.

Aprašymas:

Klasikinis Trooper Skrybėlę

Šis rusijos stiliaus unisex Žiemos Trooper skrybėlę arba medžioklės skrybėlę.Poliesteris išorinis apvalkalas leidžia valymas skrybėlę lengva.Nuimamas veido padengti apsaugo nuo vėjo ekstremaliomis lauko orą arba per sniego sporto kaip slidinėjimas ir snieglenčių sportas.

Efektyvios Vėjo Apsaugos

Nuimamas veido padengti bus išlaikyti savo veidą apsaugotas nuo kramtymas vėjai, ar dirbate lauke ar mėgautis žiemos sporto.Į vėjo padengti teikia didelę skrybėlę su dviem snap mygtukų pusėje,kuri gali būti lengvai nuimami ir sukrauna toli, kai jo nenaudojate.Ausų ir smakro yra labai jautrūs šaltam orui, ir turi būti apsaugoti nuo vėjo ir šalčio.

Nešiojamų Vėjo veidą padengti

Į vėjo veido gaubtas yra kvėpavimo vožtuvas blokuoti dulkių.Į vėjo veidą padengti yra pritvirtintas prie skrybėlių, ir yra du snaps ant kiekvienos pusės, kuris gali būti lengvai nuimamas ir gali būti užslėpti, kai jo nenaudojate.Jį galima dėvėti atskirai ir lengva valyti.

Pakavimo Sąrašas:

1 x rusijos Trapper Hat

1 x Vėjo Veidą Padengti

1 x Objektyvo Stiklai

Žymos: klonas lego, trapper hat, lapės kailio kepurę moterims, kaukė šalikas, motinystės palaidinės nėščioms ir topai, pririšti objektyvo dangteliai, dji akiniai dangtis, sunglass gase, rusijos soldder skrybėlės, clone trooper

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai