Megztas Dryžuotas Gnome Lėlės Teleskopines Kojas Šiaurės Šalių Žiemos Elf Lentelė Atostogų Papuošalų Švedijos Santa Statulėlės Namų Dekoro Dovana

w187731

€6.70

-2.36

€9.06

-26 %

Nauja prekė

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:Audinys Audinys

Dydis:52 x 18cm/20.4 x 7in

Proga:Kalėdos, Naujieji Metai, Šalis

Skaičius, Vnt:1PC

Svoris(apytiksl.):300g

Spalvos:Raudona, Žalia, Mėlyna

Savybės:

Kiekvieną Gnome, taip pat žinomas kaip Tomte ar Nisse, yra atskirai, rankų darbo, su daug meilės!Gnome yra mitologinis padaras iš Skandinavijos tautosakos šiandien paprastai siejama su žiemos saulėgrįžos ir Kalėdų sezoną.

Jis yra senyvo amžiaus, su ilga barzda.Nykštukai yra geriausiai žinomas už saugojo Žemės lobius ir yra puiki apsauga jūsų Kalėdų goodies ir pridedant kai kurių fantazija jūsų atostogų dekoro.

Žavinga gnome tradicionalistas ir puikus skleisti Kalėdų dvasią.Puiki dovana su šeima ir draugų namuose, Kalėdų, Padėkos Diena, Helovinas, Gimtadienio metu.

Tai puikus papuošalas jūsų namų dekoro, įdėkite juos į savo kambarį, kaip ant stalo, sofos ar knygų spinta.

Dydis: 52 x 18cm/20.4 x 7in.Šis mielas pliušinis gnome turi teleskopines kojas, kuriomis galima reguliuoti ilgį, kiek norite.

Pakuotė:

1 x Gnome Ornamentu

Žymos: kalėdų nykštukai, elf lentynos, žalia kalėdų nykštukai, švedija, mini wood elf, rožinė gonk gnome, kūrybos elf figūrėlės, glamuras juokinga etsy, sodo gnome, eksploatuoti netinkamų transporto priemonių

Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris Dryžuotas Gnome Lėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai