Nešiojamojo kompiuterio Stovas Coolwin Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis Multi-Kampinis Stendas su Šilumos-Ventiliacijos Pakelti Nešiojamas, Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio Stovas "MacBook Pro"

w18797

€30.58

-7.64

€38.22

-19 %

Nauja prekė

Nešiojamojo kompiuterio Stovas, Coolwin Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis, Multi-Kampinis Stendas su Šilumos-Ventiliacijos Pakelti Nešiojamas, Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio Stovas Nešiojamas 17 colių, Suderinamas su MacBook Pro/Air, Paviršiaus Nešiojamas kompiuteris ir t.t.

【Ergonomiškas Dizainas】: kaklo linija yra rimta žala moterims.Naudodami mūsų nešiojamas stendas gali veiksmingai padėti moterims, siekiant palengvinti šį varginantis problema, kuri gali remontuoti savo sėdimoje padėtyje, veiksmingai užkirsti pečių ir kaklo įtampą ir mažina nugaros skausmą. 【Sulankstomas Nešiojamų】: Kad tilptų ir nustatyti skirtingų storių, nešiojamas, reguliuojamas smeigės, kur nešiojamojo kompiuterio sėdi, gali būti išrautas.Tai labai lengvas, kuri idealiai tinka visų tipų keliones.Iš laisvalaikio verslo, jis gali būti lengvai saugomi butas lagaminai, kuprinės ir net rankinės. 【Vėdinimo Tuščiaviduriai】: atidaryti aliuminio dizainas suteikia gerą vėdinimo ir oro srovės, siekiant apsaugoti jūsų nešiojamąjį kompiuterį nuo perkaitimo.Dėka atviro dizaino, jūs taip pat galėtų išlaikyti savo nešiojamojo kompiuterio periferiniai įrenginiai pagal stendas, tokių kaip klaviatūros, pelės ir kitos biuro prekės. 【Stabili Apsaugos】: Coolwin Reguliuojamas Nešiojamas Stovas yra tvirtas, remti iki 13 kg(6 kg); gumos savininko rankose lazdos sandariai, užtikrinti, kad jūsų nešiojamas, stabilus ant stovo ir išvengti bet kokių įbrėžimų.Pagerinti savo darbo efektyvumą. 【Stiprus Suderinamumo】: Šis Nešiojamas Nešiojamas įkroviklis yra Suderinamas su Nešiojamuoju (10 colių-17 colių) /Tablet /eskizas valdybos narys / MacBook", "iMac", "iPad", "Microsoft" Paviršiaus Pr ThinkPad, Lenovo, Dell, Hp ir daugiau.

Žymos: acer tablet stand, macbook parama, nešiojamas stendas, už " macbook stendas, k2 stendas, macbook stendas, nešiojamas parama, tualetinis staliukas dėklas, sąsiuvinis parama, mobilųjį telefoną, nešiojamąjį kompiuterį

Tipas Multi-Kampinis Stendas su Šilumos-Vent
Pavadinimas Coolwin Nešiojamojo Kompiuterio Laikiklis
Suderinama MacBook Pro/Air
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Pakuotė No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai