1 Pora Vario Įpilti Suspaudimo Puskojinės Kulkšnies Parama Skausmo Kojinės Asmens Sveikatos Priežiūros Petnešos & Palaiko NShopping

w187986

€3.36

-2.14

€5.50

-38 %

Nauja prekė

1 Pora Vario Įpilti Suspaudimo Puskojinės Kulkšnies Parama Skausmo Kojinės NShopping Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Mūsų Glaudinimo Kojinės padeda sumažinti kojų skausmą, todėl jūs galite vaikščioti aplink ir toliau su day-to-day veikla.

2. Kojos yra viena iš didžiausių koncentracijų eccrine prakaito liaukų kūno, todėl, kojinių, kad padeda dagčiai drėgmę nuo odos, labai svarbu išlaikyti plotas šiltas ir sausas.

3. Mūsų laipsniškai kintančio suspaudimo konstrukcija užtikrina tik teisę sumą spaudimą visas sritis, pėdos, taip, kad jums nereikia kenčia dar labiau sužaloti iš kojinių, kad yra per stora ar per platus.

4. Jei jūs kovoja su kojų skausmas po ilgo, varginantis treniruotes, šios kojinės bus teikiama parama ir suspaudimo srityje, užkertant kelią traumų.

5. Masažai ir švelniai šildo įtampa taškų atleisti skausmai ir skausmas iš kojų.Mesti šių kojinės su savo normalia apkrova ir jausti komfortą kiekvieną dieną.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: nailonas, spandex

Tinkamas sezonas: vasara, žiema, pavasaris, ruduo

Taikoma lytis: vyrai ir moterys

Taikoma amžius: suaugęs

Dydis: L/XL (slėgio vertė 15-20), S/M (slėgio vertė 15-20)

Dydis:Ilgis Viršaus plotis Apačioje plotis Kelties storio Dugno storis

L/XL:27.5 cm 8,0 cm 9.0 cm 0.2 cm 0.3 cm

S/M:22.5 cm 8,0 cm 9.0 cm 0.2 cm 0.3 cm

Komplektą Sudaro:

1 pora x kojinės

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: kulkšnies parama petnešomis, lazerinis venų, dydis kojų kojinės, darbų, nugaros atrama, lėlės cpr, cha, infuzijos, seksualinės priežiūra moterims, sveikata, vario viela

Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kojinės
Prekės Pavadinimas Breathleshades
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai