20PCS Namų Nėštumo Šlapimo Testas Ovuliacijos Juostelės LH Testo Juostelių rinkinys Greitas Testas

w188039

€6.58

-3.54

€10.12

-34 %

Nauja prekė

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės.Didelio jautrumo ir tiksli rezultatas.Vizualiai rezultatas, lengvai žodžiu.

Paprasta, one step rapid test, jokių specialių mokymo poreikio.Mažiau nei 5 minučių, padidėjęs hCG mažiau kaip 25 mlU/mL, gali būti aptikta.Vizualiai rezultatas, lengvai žodžiu.

Bandymo Procedūra:

Prieš naudojimą prašome paruošti laikmatis.

1.Nėštumo testas yra suformuluota naudoti su šviežių šlapimo mėginius.Dėvėti pirštinės ir šlapimu taurės surinkti šlapimą.

2.Pašalinti testas kasetė iš savo folijos maišelis.

3.Lygiosios šlapimo mėginį į užkratas, ir atsisakyti ją į Mėginio gerai Bandymo linijos Valdymo linija, imties gerai kasetės (2 lašai, maždaug 100uL).Būkite atsargūs, ne perpylimo absorbciniu trinkelėmis.

4.Skaityti rezultatų per penkias minutes.

5.Ištrinti bandymo prietaisas po vieno naudojimo į sumetami į šiukšlių konteinerį.

Kaip Jį Naudoti?

[Veiksmai] instrukcijose turi būti skaitoma kruopščiai prieš testavimą, ir bandymo juostelės ir šlapimo mėginiai turėtų būti grąžinta iki kambario temperatūros (18 ° C - 30 ° C) prieš naudojimą. 1. Išimkite testo juostelę iš originalios pakuotės folijos maišelis ir naudoti jį kaip įmanoma greičiau per 1 valandą. 2. Įdėkite testo juostelę į šlapimą pavyzdį rodyklės kryptimi.Pastaba: šlapimo lygis neturėtų viršyti žymėjimo linijos bandymo juostelės. 3. Mažiausiai po 3-10 sekundžių, išimkite ir padėkite jį ant švaraus ir lygaus paviršiaus; ar jį priimti ir laikyti jį šlapime taurės tol, kol rezultatas yra skaityti. 4. Laukti raudonos juostos atrodo, ir bandymo rezultatai turėtų būti skaitoma per 3-5 minutes.Po 10 minučių, kad sprendimas buvo neteisingas. [Dėl sprendimo] Teigiamas (+): Dvi raudonos juostos atrodo.Vienas yra įsikūręs bandymo teritorija (T), ir kitas yra įsikūręs kokybės kontrolės srityje (C).Ir T linijos yra storesnis nei C linijos, arba C ir T linijos yra tiek storas.Neigiamas (-): Viena arba dvi raudonos juostos atrodo.Vienas yra bandymo teritorija (T) ir kitas kokybės kontrolės srityje (C), bet T linija yra lengvesni nei C linijos, ar nėra T linija.Neteisingas: nėra raudona juosta kokybės kontrolės srityje (C), nurodant, kad netinkamos veiklos procesas arba reagentų juostelės pablogėjo.Šiuo atveju, nurodymai turėtų būti perskaitykite dar kartą ir pakartotinai ištirti naujų reagentų juostelės.Jei problema išlieka, nebenaudokite daug skaičių, nedelsiant kreipkitės į vietinį tiekėją.Pastaba: juostelės reagentų juostelės ir bandymo juostelės gali parodyti, spalvų gylis, nes suma LH šlapime.Rezultatas yra nustatomas pagal minėtus kriterijus.

Paketų Sąrašo:

20 VNT Nėštumo Šlapimo tyrimas

Žymos: živ testą, katė bandymas, kamuolys neštuvų cbt, greitas testas, hoden neštuvų, lh testo, fohow, ovul, rinkinys testas, antikūnų tyrimas

Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris t101

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai