Nauja
Custom, Norinčių Gerai eilėraštį vestuvių dėkojame Dovana Žymes laukiamas Svečias džiaugtis Etiketės gimtadienio užsakymas Korteles

Custom, Norinčių Gerai eilėraštį vestuvių dėkojame Dovana Žymes laukiamas Svečias džiaugtis Etiketės gimtadienio užsakymas Korteles

w188106

€11.00

-1.5

€12.50

-12 %

Nauja prekė

Rankų darbo personalizuotą pagirios rinkinys dovanų tags su string (supakuoti atskirai)

Tegus dydis 8cm*4cm / 250-300gsm kortelės

Imties žyma yra ne asmeninę

Individualiems poreikiams pritaikytų su NUOTAKA & JAUNIKIS PAVADINIMUS

likusi dalis bus TIKSLI DIZAINAS/ FORMULUOTĖ, kaip ips

Jei norėtumėte užsakymą dizainas, padaryti kitų, negu pakeisti Pavadinimą, pavyzdžiui, kita kalba, prašome nesanti PRIEŠ pirkdami prekę (papildomas mokestis gal taikoma)

Dear friend, palikite man žinutę į pardavėjo pastaba su Nuotaka & Jaunikis Vardus ir data užsakant, siųsti pranešimus ar mums nuo užsakymo.

Tekstas bus spausdinamas taip pat, kaip jūs atsiuntė jį man

IŠPLANAVIMAS & PERSONALIZAVIMAS:

Yra vietos TRIMS (3) teksto eilutės su maždaug 16 simbolių ir tarpų žemiau sakydamas, arba širdies žymes.

ĮVESKITE SAVO TEKSTĄ į vietos, pažymėtos "Pastaba Pardavėjas" prie kasos.

Įsitikinkite, kad rašybos, kapitalizacija, eilučių ir skyrybos jūsų personalizavimas yra įrašytas į pažymi TIKSLIAI, kaip norėtumėte jį.Kas yra įrašytas į pastabas bus nukopijuoti ir įklijuoti tiesiai iš pažymi, kad savo daiktus.Aš susisieksime su jumis, jei negaliu atspausdinti jūsų formuluotė dėl vietos stokos.

Visas TEKSTAS yra atspausdintas JUODOS spalvos.

Lazeriu iškirpti vietą korteles, yra du būdai, kaip pirkti:

1. Pirkti vienos spalvos, tiesiogiai, galite norėti, kad vaizdas spalvotas, ar tam tikrų kitų spalvų.Pls praneškite mums.

2. Derinti kelias spalvas, kad gauti vieną, daug, Kiekviena spalva turi būti bent 10vnt.Pasirinkite iš toliau:

Nedvejodami leiskite man žinoti, jei jūs perkate į glėbius, kaip mes suteiksime kiekio nuolaidas.

Mielas drauge, mes turime mūsų pačių gamykloje, todėl mes galime kurti bet kokias stiliaus ar bet kokios spalvos vyno stiklo žymekliai, tortas vyniojamąjį popierių,saldainių dėžutės ir kvietimai.Jei jums reikia bet kokios pagalbos, pls susisiekti su mumis.Ačiū:)

Kai jus, kad, pls pasakykite mums tekstą ir norimą spalvą iš pardavėjo pastaba: užsakant ar elektroniniu paštu mums po užsakymo per 24 valandos.Mes priimame maišyti spalvas, ar tik tam tikrų kitų spalvų.Pls leiskite mums žinoti, kokios spalvos norite.Kitaip bus išsiųsti atvaizdą, spalva jums.

Žymos: vestuvių kvietimai 15 vnt, gimtadienis dekoro šalis, custom ačiū korteles verslo, individualų po kortelė, vestuvių kvietimas kortelės 100 vnt., gimtadienis vaikams, vizitinės kortelės custom, 3d gimtadienio kortelė, ačiū korteles verslo pakuotė, dėkojame už jūsų užsakymą

Prekės Pavadinimas PARARTDIY
modelis Vieno puslapio Tipas
Stilius Festivaliai
Atostogų Lyčių Atskleisti
Muzika No
Modelio Numeris 001

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai