Nauja

"Pasidaryk pats" amatų audinys audinys ir medvilnės ruožas popelinowy spausdinimo Japonijos kimonos Japonijos muitinės (0,5 m)

w189124

€5.98

-1.49

€7.47

-19 %

Nauja prekė

Metail:medvilnės Gramas Svoris: 120g/Kvadratinis Metras Plotis:Apie 140cm pakuotę Įeina: 1 vnt apie 50*140cm(0,5 metro) Jei jums reikia 2vnt,mes išsiųsti apie 100*140cm, Jei jums reikia daugiau ,mes atsiųsime N*140cm jums

v

Jūs Galite Naudoti "Pasidaryk Pats", Kratinys,Audinio Riebalų Ketvirtį Ryšulių Audinio Siuvimo Kratinys Lėlės Drabužiai, Siuvimo, Žaislų,Tildas,Quilting,Scrapbooking,Amatų Ir Kitų Siuvimo Projektus.

1.Dauguma prekių yra sandėlyje.Paprastai jie bus siunčiami 3 iki 6 dienų po apmokėjimo.Jei elementas yra stockless, mes jus žinomas artimiausiu metu. 2.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

1.Prašome palikti gerus atsiliepimus už kiekvieną norint būti savo vertingų klientų ir nuolat gauti mūsų privilegija.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų. 2.Jei nesate patenkinti su prekių,maloniai prašome susisiekti su mumis metu,ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.pajudek.lt.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko,Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

Žymos: siuvimo aksomo audinys, akių ruožas, audinio japonų, kinijos audinio, aksomo stretch audinys, aukso eglute audinys, sidabrinė eglutė audinys, "pasidaryk pats" multi, kimono stiliaus, medvilnės audinio japonų

Suede Audinio Tipas C139
Plotis 140cm
Produkto Tipas Kitas Audinys
modelis SPAUSDINTI
Tipas Popelinowy Audinys
Prekės Pavadinimas Zengia Priedų
Funkcija Anti-Pilling
Megztas Modelis Audiniai
Medžiaga 95%medvilnės, 5%spandex
Technics Audiniai
Neaustinių Technics Audiniai
Stilius Eglute

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai