3000/2500/2000W Elektrinis Vandens Šildytuvas Nešiojamieji Elektriniai Karšto Vandens Katilo Automatinis Pakrovimas, Šildytuvas Kibirą Baseinas

w19008

€13.29

-6.25

€19.54

-31 %

Nauja prekė

Produkto Informacija:

Pastaba:

1. Naudojant produktą, metalo šildymo vamzdžiai turi būti visiškai vandenyje!

2. Draudžiama naudoti vandens šildymo metu.

3. Būtinai ištraukite kištuką ir tada susisiekti su vandeniu yra labiausiai saugoma.

4. Produkto šildymas, žmogaus organizmas negali liestis su vandeniu.Atjunkite kištuką ir naudoti vandenį iš naujo.

5. Nerūdijančio plieno rutuliukas dalis, turi būti visų viduje vandens, šilumos, arba bus sugadintas.

Pakuotė:

1 x Šildytuvas

1 x Detalės

Specifikacija:

- Spalva: Geltona

- Galia: 2000/2500/3000W (Galimybė)

Kištukas: UK Plug, EU Plug, AS Plug (Galimybė)

- Įtampa: 220-250V 50HZ

- Medžiaga: Nerūdijantis plienas + PP Plastiko

- Atnaujinti, su indikatoriaus lemputė, automatinis išsijungimas.

- Su elektroniniu termometru, galite lengvai pamatyti kokia vandens temperatūra.

- Tai Panardinamieji Šildytuvas greitai ir saugiai.

- Puikus šildymo vonia, kibiras, pripučiamas baseinas ir kt.

- Kai vandens temperatūra siekia apie 70 laipsnių, lemputė išjungta, ir produktas yra automatiškai išjungti; jei kištukas yra ne ištraukė, ji bus pašildomai, kai vandens temperatūra nukrenta maždaug iki 50 laipsnių.

Instrukcijos:

1. Pirma, plastikinės statinės, vonia barelių, vonios, baseinai, žuvis, talpyklos, statinės, kibirus ir kitas talpas, pripildytas vandens.Į vandens šildytuvas, vandens lygiu, siekiant užtikrinti, kad vandens šildytuvas sustabdytas vandens.Vandens lygio daugiau kaip 25-30 cm į šildytuvas.Produktas bus automatiškai plūduriuoti paviršiuje, koreguojant maitinimo laidą, jūs galite leisti šildytuvas sustabdytas tinkamą vietą.

2. Jeigu bakas vandens lygis nėra pakankamai 25 cm, produktas negali būti sustabdytas vandens, prašome užtikrinti, kad šildymo vamzdis turi būti panardintas vandens šildytuvas gali būti šiek tiek palenkti šiek tiek naudoti.Jei jis yra pripučiami plaukimo baseinas arba vonia ir kitos medžiagos, tara.Saugumo sumetimais, galite įdėti keramikos pagal šilumos vamzdžio, siekiant išvengti tiesioginio kontakto su šilumos vamzdžio.

3. Bakas pripildytas vandens, įdėti šildytuvas įjunkite maitinimo skyriaus vadovas laukia šildytuvas lemputė, šilumos vamzdžio aplink paskirstymo daug mažų burbuliukų, ir pradėjo šilumos.Jei vanduo yra labai daug, šildomos pusę reikia ištraukti kištuką, pabandykite kitą vandens temperatūros.

4. Kai vandens temperatūra pasiekia reikiamą temperatūrą, pirmiausia atjunkite kištuką, palaukti 20 sekundžių imti šildytuvas.Galite naudoti vandens.

Gaminio Priežiūra:

-Po pirmojo naudojimo, viduje sienos bus panašus į rūdžių dėmės.Nes nerūdijančio plieno vamzdžių, priimant šilumos vamzdžio, iš tiesus vamzdelis išlenktas į spiralę.

-Nerūdijančio plieno paviršius yra tema trinties ir žalos apsauginės plėvelės.Jūs galite naudoti mūsų paruošti švitriniu popieriumi, poliruoti išlaikyti gaminio paviršiaus.

-Naudoti po kelis kartus, nerūdijančio plieno vamzdžių sienelių pasirodys baltos spalvos skalę, galite naudoti kamuolys valymas.

Produkto Rodyti:

{nuotraukos}

Mūsų produktai ateina su kištuką, kad yra Europos standarto kištukas(tinkamas Europos šeimoms, pvz., Vokietijoje, Prancūzijoje,Rusijoje ir kt.), Jeigu kiti kištukai yra jums reikia.Prašome kreiptis į pictureselection (Pasirinkti šių žvakės ir mes pateiksime keitikliai).

① .AS KIŠTUKAS Australija.

② .UK KIŠTUKAS Jungtinė Karalystė.

③ .ES KIŠTUKAS Izraelio ir Šveicarijos etcIsrael ir Šveicarija ir kt turėti įvairių Europos žvakės.

Jei reikia,Mes galime pateikti keitikliai, Tačiau prašome nurodyti pirkimo pranešimą.

Vežimą: 1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: momentinis elektrinis vandens šildytuvas vandens, galia vandens šildytuvas, electr šildytuvas, clipper plaukų surker, surker žoliapjovės, šildytuvas vandens, fix sūkurinė vonia, šildytuvas, jaukus kojų, dujų, karšto vandens boileris, krepšys karšto vandens

Valdymo režimas Pažangios Kontrolės
Įtampa (V) 220-250V
Prekės Pavadinimas Surker
Sertifikavimo ce
Sandėliavimo / Tankless Momentiniai / Tankless
Korpuso Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Energijos Vartojimo Efektyvumo Klasė Reitingas Vieną
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Elektriniai Vandens Šildytuvai
Talpa Kita
Galia (W) 2100-5000W

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai