Sausainių Maisto Modelis Atspausdintas Sintetinių Dirbtiniais Odos 30 cm x 136 cm Siuvimo PASIDARYK pats Maišą Batų Medžiaga L075

w190121

€5.54

-2.15

€7.69

-27 %

Nauja prekė

modname=ckeditor

Produkto Informacija

Medžiaga: Spausdinti Sintetinės Odos fabricColor: Kaip nuotraukoje shownSize: 30 cm x 136 cm / pieceThickness: 1 mmWeight: 200 g / pieceUsage: Namų papuošalai, batai,rankinės, kratinys, quilting, pagalvės, dekoratyvinės pagalvėlės ir bet audinio amatų.

Produktų Ekranas

Šiltas Patarimai:

1. Oda yra matuojamas ranka ir gali turėti iki 0,5-1,5 cm nuokrypis.2. Prekė gali palikti žalio krašto, ir turi labai mažai trūkumas.Tačiau tai neturės įtakos normaliomis sąlygomis.3. Modelio kryptimi sumažinti atsitiktiniai.4. Dėl fotografavimo scenų, monitoers ir kitų resons, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo pateiktų.Jei jums galvą, prašom atsargūs, kad.5. Didmeninė, prašome susisiekti su mumis, mes jau didelis dydis ir pasiūlyti palankesnę kainą.6. Jei turite nestandartiniu poreikius ir mintis, mes taip pat galime suteikti gamybos jums.Mes galime padaryti užsakymą, kad odos,juostelės,dervos,audinio ir kt., Mažai MOQ ir Geriausia Kaina, daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis.

Pristatymas Metodas

Prašome būtinai užpildyti teisingai imtuvas ir telefono, pašto kodą, adresą.Kai kuriose šalyse reikia užpildyti mokesčių skaičius.Paprastai, mes išsiųsti iš daiktų, kad jums per 3 darbo dienas, kai tik gausime jūsų mokėjimo informacija.Mes siūlome nemokamą DHL ir EMS, jei užsakymo suma viršija $120.Visi mūsų paketai bus laivybos per atsekti logistikos sistemą.Vieną laivybos mokestis už užsakymą, prašome pabandyti sujungti visas prekes į vieną užsakymą.

Garantinis Aptarnavimas

Atsiliepimai

Jūsų komentarai padės kitiems pirkėjams.Klientų pasitenkinimas yra svarbiausias dalykas mums.Bet problema gali būti išspręsta per bendravimą.Ačiū.

Apie Mus

Mes didmeninė, mažmeninė prekyba visų rūšių kaspinais ir dervos,galvos apdangalai.Mes įkelti naują dizaino laikas nuo laiko.Jei jums patinka tai, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų naudai parduotuvėje sąrašą arba pridėti elementą į jūsų pageidavimų sąrašą.Ačiū!Have a nice Prekybos dieną!

Žymos: spausdinti dirbtiniais odos didelis, korko audinys, oda, foto medžiaga, dirbtiniais odos, kūdikių ryklių dirbtiniais odos, audinio odos lapas, striukė lether, audinio dirbtiniais odos, derliaus dirbtiniais odos lakštai, pensų siuvimo modelius

Medžiaga PU
Naudoti Batai
Pagrindo Technics Audiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 30X136
Funkcija Anti-Miltligė
Tipas Didmeninės No
modelis SPAUSDINTI
Rinkinys Tipas No
Storis 1 mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai